Η Gisele μιλά για την απόφαση του Brady να επιστρέψει στα γήπεδα, σε νέα συνέντευξη

@elleusa

Η Gisele έκανε ξεκάθαρο πως δεν θέλει ο Tom Brady να επιστρέψει στην ενεργό δράση

Πολύ ξεκάθαρη και αρκετά εγωιστική θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει την Gisele Bündchen, καθώς της είναι δύσκολο να αποδεχτεί την επιστροφή του συζύγου της στα γήπεδα και ζητά από εκείνον περισσότερο χρόνο για την οικογένεια του. Ή από την άλλη, θα μπορούσε κανείς να χαρακτηρίσει τον Brady, απών από την οικογένεια του, επειδή επιλέγει να συνεχίσει την καριέρα του.

Δυστυχώς η ζωή θέλει και θυσίες και ο διχασμός στον Tom Brady φαίνεται να είναι έντονος, αφού θέλει παράλληλα να συνδυάσει την επαγγελματική του καριέρα και την οικογενειακή ζωή. Τα πράγματα ωστόσο, δεν είναι τόσο απλά και οι φήμες περί διαφωνιών και προβλημάτων στον γάμο Gisele – Brady επιβεβαιώνονται. Το πρώην super model σε αποκλειστική συνέντευξη της στο Elle, έκανε γνωστό πως έχει απαιτήσει από τον ποδοσφαιριστή να είναι περισσότερο παρών στην οικογένειά τους και να αφήσει στην άκρη το άθλημά του.

Ο Brady «παράτησε» την καριέρα του για έξι μήνες και δήλωσε πως θα αφοσιωθεί στα παιδιά του. Και έτσι έγινε, άλλωστε οι προπονήσεις και οι ποδοσφαιρικές απαιτήσεις είναι αρκετές. Η απόφασή του αυτή φάνηκε να ικανοποιεί τη Gisele, αλλά δεν κράτησε για πολύ. Ύστερα από έξι μήνες αποχής, ο Brady αποφασίζει να επιστρέψει και πάλι στους αγώνες.

Η Gisele στην συνέντευξή της δήλωσε πως προτεραιότητά της είναι τα παιδιά της, παρότι κατά καιρούς συνεργάζεται ακόμη με κορυφαία brands και περιοδικά. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ανατροφή των παιδιών της και τις απαιτήσεις από τον σύντροφό της να είναι περισσότερο παρών στην οικογένεια και όχι αφοσιωμένος στο αμερικανικό ποδόσφαιρο, ωστόσο κατανόησε ότι πρέπει και αυτός να ακολουθήσει το πάθος του.

Χαρακτήρισε το αμερικανικό ποδόσφαιρο ως ένα βίαιο άθλημα, ενώ αποκάλυψε πως έχει συζητήσει μαζί του ξανά και ξανά την απόφασή του αν πρέπει να συνεχίσει την καριέρα του ή να την αφήσει πίσω του και να είναι αφοσιωμένος στα παιδιά του. Όπως η ίδια είπε, ο καθένας πρέπει να παίρνει την πιο σωστή απόφαση για  την κάθε κατάσταση και άφησε τα υπόλοιπα να εννοηθούν. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το ζευγάρι έχει ακόμη διαφωνίες και μάλιστα η Gisele έχει επιλέξει να περάσει κάποιο χρόνο μακριά από τον Tom Brady. Μετά το ταξίδι της στην Κόστα Ρίκα, επέστρεψε στο Μαιάμι και ύστερα έφυγε για επαγγελματικούς λόγους στην Νέα Υόρκη, χωρίς να κάνει κάποια επίσκεψη στο σπίτι της με τον Tom.

Θα καταφέρει άραγε το ζευγάρι να βρει και πάλι τους ρυθμούς του, να λύσουν τα προβλήματά τους και να παραμείνουν μαζί; Το ελπίζουμε.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.