Η Angelina Jolie θα γίνει η Maria Callas σε νέα ταινία του εκπληκτικού Pablo Larraín

Twitter/ FilmUpdates

Η ταινία θα αφηγείται «την ταραχώδη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της όπερας του κόσμου»

Η Angelina Jolie αναμένεται να υποδυθεί την Maria Callas σε νέα ταινία του Χιλιανού σκηνοθέτη Pablo Larraín. Το Maria θα περιστρέφεται γύρω από τις τελευταίες μέρες της κορυφαίας σοπράνο στο Παρίσι της δεκαετίας του 1970, η οποία ουσιαστικά θα αφηγείται «την ταραχώδη, όμορφη και τραγική ιστορία της ζωής της μεγαλύτερης τραγουδίστριας της όπερας του κόσμου».

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η Jolie: «Παίρνω πολύ σοβαρά την ευθύνη απέναντι στη ζωή και την κληρονομιά της Maria Callas. Θα δώσω ό,τι μπορώ για να ανταποκριθώ στην πρόκληση. Ο Pablo Larraín είναι ένας σκηνοθέτης που θαυμάζω εδώ και καιρό».

Αξίζει να αναφερθεί ότι πίσω από το σενάριο θα βρίσκεται ο δημιουργός του Peaky Blinders, Steven Knight, ο οποίος συνεργάστηκε τελευταία φορά με τον Larraín για το "Spencer" της πριγκίπισσας Diana

O Larraín είπε για την πολυπόθητη συνεργασία: «Η ευκαιρία να συνδυάσω τα δύο πιο βαθιά και προσωπικά μου πάθη, τον κινηματογράφο και την όπερα, ήταν ένα πολυαναμενόμενο όνειρο. Το να το κάνω αυτό με την Angelina, μια εξαιρετικά γενναία και περίεργη καλλιτέχνιδα, είναι μια συναρπαστική ευκαιρία. Ένα αληθινό δώρο».

Να σημειώσουμε ότι ο εκπληκτικός Larraín ώθησε την Kristen Stewart στην πρώτη της υποψηφιότητα για Όσκαρ για την ταινία Spencer, ενώ και η Natalie Portman ήταν υποψηφιότητα για το ρόλο της στην ταινία Jackie, και αυτό σίγουρα λέει πολλά για την επιτυχία που περιμένει το νέο του εγχείρημα. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.