O Justin Bieber πουλά τα δικαιώματα των τραγουδιών του για 200 εκατ. δολάρια γιατί ξέμεινε από λεφτά

@justinbieber

Ο τραγουδιστής με αυτή του την κίνηση θα γίνει ο νεότερος καλλιτέχνης που πουλά τα δικαιώματα των τραγουδιών του

Η αλήθεια είναι πως ό,τι και αν κάνει ο Bieber, για εμάς τις Gen Z θα είναι για πάντα εκείνο το ταλαντούχο αγόρι που ξεκίνησε από το μηδέν και έφτασε στην κορυφή. Τι κι αν οι τραπεζικοί του λογαριασμοί όμως φουσκώνουν με πολλά εκατομμύρια από τα 13 του, έφτασε στα 28 του για να θελήσει να αποκτήσει ακόμη περισσότερα εκατομμύρια ή για να αποφασίσει να βάλει τέλος στη μουσική του καριέρα.


Τα νέα για την πώληση των τραγουδιών του, διέρρευσαν αρχικά η Wall Street Journal, ενώ πηγές τα επιβεβαίωσαν στο Variety, μιλώντας για ποσό γύρω στα 200 εκατομμύρια δολάρια. Σημαντικό ρόλο στην οικονομική κρίση που βιώνει ο τραγουδιστής, σύμφωνα πάντα με τα ξένα δημοσιεύματα, παίζει και η ακύρωση του "Justice" tour του, από τη μία εξαιτίας της πανδημίας και στη συνέχεια εξαιτίας προβλημάτων υγείας. Αν θυμάσαι, είχε εμφανίσει συμπτώματα του Ramsay Hunt syndrome, με το πρόσωπό του να παραλύει, πράγμα που τον ανάγκασε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του.


Ο τραγουδιστής με αυτή του την κίνηση θα γίνει ο νεότερος καλλιτέχνης που πουλά τα δικαιώματα των τραγουδιών του, μιας και συνηθίζεται να το κάνουν σε μεγαλύτερη ηλικία, όταν πια σταματούν τα tours.

Είναι άραγε το τέλος μιας καριέρας που στιγμάτισε την pop κουλτούρα και την εφηβεία των Gen Z ή μήπως τα όσα εκατομμύρια και αν αποκτήσεις, δεν θα είναι ποτέ αρκετά αν δεν ξέρεις να τα διαχειριστείς κατάλληλα;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.