CELEBRITIES

Ο Piqué απαντά στη Shakira: «Η Casio είναι χορηγός μας, θα έρθω στο γήπεδο με Twingo»


JTeam

14 Ιανουαρίου 2023

Ο Piqué απαντά στη Shakira: «Η Casio είναι χορηγός μας, θα έρθω στο γήπεδο με Twingo»
Splash News
Με ένα Casio στο χέρι!

To "revenge τραγούδι" της Shakira είναι γεγονός. Πριν λίγες ώρες κυκλοφόρησε το νέο της single, σε συνεργασία με τον ράπερ Bizarrap, το οποίο πρόκειται για μια ξεκάθαρη αναφορά στην απιστία του πρώην συζύγου της και ποδοσφαιριστή Gerard Piqué, ο οποίος δεν άφησε τους στίχους ασχολίαστους.

Ο Piqué απάντησε λοιπόν εμμέσως στο hit που έχει σπάσει ήδη τα ρεκόρ και έχει συγκεντρώσει 87 εκατομμύρια προβολές. «Αντάλλαξες ένα Rolex με ένα Casio, μία Ferrari με ένα Twingo», ακούμε τη Shakira να του λέει και ο 35χρονος, σε event που αφορούσε το Kings League, τη λίγκα ποδοσφαίρου 7×7, ανακοίνωσε πως η εταιρία Casio είναι πλέον σπόνσορας του πρωταθλήματος.

Όταν το ανακοίνωσε, οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στο event άρχισαν να γελούν: «Φίλε μας δουλεύεις τώρα, έτσι;» ακούστηκε να λέει ένας. «Είναι καλά ρολόγια. Κρατάνε μια ζωή» απάντησε ο star, ο οποίος σε όλη τη διάρκεια άφηνε υπονοούμενα και χρησιμοποιούσε λέξεις που ακούγονται στο τραγούδι.

Στην εκπομπή συμμετείχε και ο πρώην ποδοσφαιριστής της Barcelona, Kun Agüero, ο οποίος είναι πρόεδρος ομάδας που λαμβάνει μέρος στην Kings League του Piqué: «Για το τραγούδι της Shakira μπήκε!» είπε για το νέο deal και ερωτώμενος για το αν το τραγούδι της αναφέρεται στον Piqué, απάντησε: «Εεεε, νομίζω πως ναι!».

O πρώην κεντρικός αμυντικός είπε πως στην τρίτη αγωνιστική της λίγκας του, θα πάει στο γήπεδο με ένα αυτοκίνητο Twingo: «Τι έγινε τώρα, δεν μπορώ να κλείσω προσωπικές συμφωνίες με χορηγούς; Γιατί εγώ θα έρθω με ένα Twingo» δήλωσε.

Επιστρέφοντας στους στίχους της Shakira που πυροδότησε τα παραπάνω σχόλια, το τραγούδι πάει ως εξής:

«Δεν γυρίζω πια σε εσένα, μην κλαις για μένα, μη με παρακαλάς / Κατάλαβα ότι δεν φταίω εγώ που σε κατακρίνουν, εγώ μόνο μουσική ξέρω να κάνω/ συγγνώμη που σε ενοχλεί», τραγουδά η Shakira στα ισπανικά. Και εδώ έχουμε την απογείωση. Στο τραγούδι αναφέρεται ξανά και ξανά η λέξη "claramente", η οποία σημαίνει «ξεκάθαρα». Clara Chia Marti όμως, είναι και το όνομα της νέας σχέσης του Pique, ενώ το τραγούδι συνεχίζει:

«Αυτή έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου, αλλά (το όνομα της) δεν την αντιπροσωπεύει. Έχει το όνομα ενός καλού ανθρώπου, αλλά είναι ξεκάθαρα τα ίδια με σένα. Για τύπους σαν εσένα, παραείμαι καλή και αυτός είναι ο λόγος που είσαι με μια σαν και εσένα».

«Θα σου ευχηθώ καλή τύχη με την υποτιθέμενη αντικαταστάτρια μου. Δεν ξέρω καν τι σου συνέβη. Είσαι τόσο περίεργος που δεν σε αναγνωρίζω πια. Εγώ είμαι άξια με δυο 22χρονες. Αντάλλαξες μια ferrari για ένα twingo. Ένα rolex, για ένα casio. Περνάς τόση ώρα στο γυμναστήριο, αλλά ο εγκέφαλος σου χρειάζεται επίσης λίγη εξάσκηση», τραγουδά η Shakira.

Pique και Shakira χώρισαν μετά από 12 χρόνια κοινής ζωής, με την ανακοίνωση του χωρισμού τους να γίνεται γνωστή τον Ιούνιο του περασμένου έτους. Ο Pique βρίσκεται ήδη σε σχέση με την 23χρονη Clara Chia, ενώ η Shakira έχει μιλήσει ξανά στο παρελθόν για το δύσκολο διαζύγιο. Το αυτοβιογραφικό τραγούδι της έρχεται λοιπόν λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού ενώ μαζί έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον 9χρονο Milan και τον 7χρονο Sasha.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS