CELEBRITIES

Τελικά, ο Matthew McConaughey ίσως και να είναι αδερφός του Woody Harrelson- Θέλουν να κάνουν τεστ DNA


Τόνια Τζάφερη

20 Απριλίου 2023

Τελικά, ο Matthew McConaughey ίσως και να είναι αδερφός του Woody Harrelson- Θέλουν να κάνουν τεστ DNA
@officiallymcconaughey
Μια ιστορία βγαλμένη από ταινία, η οποία όμως έχει πολλές πιθανότητες να είναι πραγματική

Σκέψου να είσαι ηθοποιός και να πρωταγωνιστείς σε μία ταινία με έναν εξαιρετικό συνεργάτη. Σκέψου πως με αυτόν τον συνεργάτη, γίνεσαι κολλητός φίλος, αφού έχετε απίστευτη χημεία και σύνδεση. Σκέψου τέλος, πως λίγο καιρό αργότερα, όλο και περισσότερα στοιχεία έρχονται στην επιφάνεια, τα οποία δείχνουν πως ο καλός σου φίλος και συνεργάτης, μπορεί να είναι τελικά βιολογικός σου αδερφός.

Αυτή ακριβώς είναι η κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα στους διάσημους ηθοποιούς, Matthew McConaughey και Woody Harrelson, οι οποίοι σκέφτονται να κάνουν τεστ DNA για να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν τις υποψίες τους, πως είναι βιολογικά αδέρφια.


Πως ακριβώς όμως, φτάσαμε μέχρι εδώ, αλλά και πως οι δύο διάσημοι ηθοποιοί, κατάλαβαν πως υπάρχει πιθανότητα να είναι βιολογικά αδέρφια;

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του "True Detective" το 2014 και έκτοτε πέρα από συνεργάτες, έγιναν κολλητοί. Τα χρόνια περνούσαν και τα κοινά τους στοιχεία ήταν όλο και περισσότερα. Τόσο αυτά που αφορούσαν τους ίδιους, όσο και τις οικογένειες τους.

Κάποια στιγμή βρέθηκαν στην Ελλάδα. Και ο Woody Harrelson, μιλούσε με την μητέρα του Matthew McConaughey. Τότε εκείνη, μέσα σε μια συζήτηση, είπε όλο νόημα: «Ξέρεις Woody, τον ήξερα τον πατέρα σου...». Τα λόγια της αυτά όμως, δεν φανέρωναν μια απλή και τυπική γνωριμία, αλλά άφησε να εννοηθεί πως τον πατέρα του Woody, τον Charles Harrelson, η μητέρα του McConaughey τον γνώριζε πολύ καλά. Αυτό το περιστατικό τουλάχιστον περιέγραψε ο διάσημος ηθοποιός Woody Harrelson:

«Ήμασταν στην Ελλάδα και βλέπαμε (μαζί με τον Matthew) την ομάδα των ΗΠΑ να κερδίζει το Παγκόσμιο Κύπελλο και κάπως, ανέφερα κάτι για τύψεις. Είπα: "Ξέρετε, είναι περίεργο που ο πατέρας μου δεν έχει μετανιώσει (για όσα έκανε)". Και ενώ γνώριζα την μητέρα του Matthew πολύ καιρό, εκείνη μου απάντησε: ‘Ήξερα τον πατέρα σου’. Και ήταν εκείνα τα κενά που βρήκα λίγο ανησυχητικά ή ενδιαφέροντα», ανέφερε ο Harrelson.

Στο σημείο αυτό να σημειωθεί πως ο πατέρας του Woody, ήταν ένας από τους γνωστότερους εγκληματίες και δολοφόνους των ΗΠΑ, εκείνης της εποχής (1960). Ήταν επαγγελματίας χαρτοπαίχτης και είχε διαπράξει δολοφονίες και ληστείες για τις οποίες φυλακίστηκε και καταδικάστηκε.

Όμως εδώ είναι που έρχεται η σύνδεση. Την περίοδο που οι γονείς του Matthew McConaughey, είχαν χωρίσει για δεύτερη φορά, ο πατέρας του Woody, βρισκόταν με άδεια αποφυλάκισης, και επομένως μπορούσε να κυκλοφορεί και έξω από την φυλακή. Το ίδιο ακριβώς διάστημα, και ο πατέρας του Woody, αλλά και η μητέρα του Matthew, βρίσκονταν στο Τέξας και μάλιστα είχαν κοινές επαφές. Οι δυο διάσημοι ηθοποιοί είχαν ήδη βρει στοιχεία, τα οποία αποκάλυπταν πως εκείνοι οι δυο, είχαν βρεθεί στο Τέξας. Και συν της αποκάλυψης της μητέρας του Matthew όλο νόημα, πως γνωρίζονταν με τον πατέρα του Woody, τότε τα στοιχεία ήταν αρκετά για να υποψιαστούν, πως μπορεί να είναι και αδέρφια από την ίδια μητέρα.

Έτσι λοιπόν, παρά τους αρχικούς δισταγμούς και τις αμφιβολίες σκέφτονται να προχωρήσουν σε τεστ DNA. Τέλος να σημειωθεί πως οι δύο διάσημοι ηθοποιοί ξανασυναντιούνται στην επερχόμενη κωμωδία του Apple TV με τον εύστοχο τίτλο για την περίπτωσή τους: "Brother from Another Mother".

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.