CELEBRITIES

Απάτησε ο Μέσι την Αντονέλα μετά από 15 χρόνια γάμου; Η δημοσιογράφος που φημολογείται ότι μπήκε ανάμεσά τους


Μάγκυ Πετροπούλου

26 Νοεμβρίου 2023

Απάτησε ο Μέσι την Αντονέλα μετά από 15 χρόνια γάμου; Η δημοσιογράφος που φημολογείται ότι μπήκε ανάμεσά τους
instagram
Τι απάντησε όταν την ρώτησαν αν ο ποδοσφαιριστής είναι ερωτευμένος μαζί της;

Τα δημοσιεύματα στην περίπτωση αυτή διαδέχονται το ένα το άλλο με κινηματογραφική ταχύτητα. Τι είναι αλήθεια και τι όχι ο χρόνος θα δείξει.

Γιατί ως γνωστόν τίποτα δεν μένει κρυφό για πολύ καιρό, ιδιαίτερα στον χώρο της showbiz.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το τελευταίο διάστημα ο άσος του ποδοσφαίρου, Λιονέλ Μέσι πρωταγωνιστεί στα sites και στις συζητήσεις λόγω προβλημάτων στο γάμο του με την Αντονέλα.

Σαν να μην έφτανε αυτό ήρθε να προστεθεί στην ιστορία και μια είδηση της Directo do Miolo που λέει πως ο ποδοσφαιριστής απάτησε τη σύζυγό του με μια δημοσιογράφο και πως οι δυο τους όχι απλά σκέφτονται το διαζύγιο αλλά το βλέπουν ως μονόδρομο, απλά θέλουν να το κάνουν ήρεμα και χωρίς προστριβές για χάρη των παιδιών τους.

Ποια είναι η Σόφι Μαρτίνες

Γεννήθηκε στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής το 1993 και σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία. Αυτό το διάστημα εργάζεται στα κανάλια «ESPN» και «TV Publica».

Στην προσωπική της ζωή είναι single, χώρισε πρόσφατα με τον Ντιέγκο Λέουκο, με τον οποίο είχαν ποστάρει αρκετές κοινές φωτογραφίες στα social media.

Πώς άρχισαν όλα

Κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής της Χρυσής Μπάλας, η Σόφι Μαρτίνες, όλοι υποτίθεται πως είχαν προσέξει τις... πονηρές ματιές που της έριχνε ο Μέσι κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του.

Επίσης ο ίδιος φαινόταν εξαιρετικά νευρικός. Ε, όλα αυτά μεταφάστηκαν ως την αρχή του φλερτ τους που οδήγησε στην απιστία.

@tubarco #messi #antonellarocuzzo #sofimartinez #argentina #messibalondeoro #antonellaymessi ♬ Rosa Pastel - Belanova

Η απάντησή της στα δημοσιεύματα

Η Σοφία Μαρτίνεθ απάντησε στην ερώτηση που της έγινε στην εκπομπή «Generación F» που έχει στο δυναμικό του το δίκτυο Univision, αν ο Μέσι είναι ερωτευμένος μαζί της το εξής:

«Όχι, νομίζω ότι ο Λέο φέρεται καλά σε πολλούς δημοσιογράφους, αυτούς που του χαμογελούν, γιατί απλά του αρέσει και του φέρεται καλά. Η μόνη διαφορά με μένα είναι επειδή είμαι γυναίκα, οπότε βγαίνουν πολλά πράγματα».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.