Gotham Awards 2023: Οι πιο καλοντυμένοι στο «κάπως βαρετό» κόκκινο χαλί

GETTY IMAGES

Οι 9 πιο καλοντυμένες γυναίκες των Gotham Awards, πάνω σε ένα αρκετά βαρετό κόκκινο χαλί

Και η σεζόν των βραβείων ξεκινάει επίσημα με την βραδιά των Gotham Awards. Αυτή τη χρονιά τα βραβεία έλαβαν χώρα τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου στο Cipriani Wall Street στη Νέα Υόρκη. Το ετήσιο γεγονός τιμά τους καλύτερους στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. 

Όπου έχουμε βραβείο λοιπόν, τι άλλο έχουμε; Μα φυσικά κόκκινο χαλί, celebrities, ρούχα από μεγάλους οίκους μόδας και πολύ glamour. Φέτος στα Gotham Awards υπήρξε το ίδιο πρόβλημα που συναντάμε από τα περσινά Oscars. Καμία πρωτοτυπία -αν εξαιρέσουμε ένα με δύο looks- χιλιοειπωμένα κομμάτια, οριακά βαρετά ρούχα και πολύ μαύρο. Οκ, δεν είναι και το Met Gala, αλλά λίγη φαντασία δεν βλάπτει. Στην παρακάτω λίστα σας έχουμε τις 9 πιο καλοντυμένες γυναίκες της βραδιάς και αν δεν βρεις την Μάργκο Ρόμπι μέσα μη θυμώσεις, το Prada της μπορεί να ήταν εξαιρετική αντιγραφή της Black Magic Barbie του 1964, αλλά δεν ήταν ωραίο.

Η Ρεμπέκα Χολ με nude φόρεμα Khaite

 

Η Μισέλ Γουίλιαμς με μαύρο Schiaparelli FW23 RTW

 

Η Μπελ Πάουλι με ανοιχτό πράσινο Simone Rocha SS24 RTW

 

Η Σέιλιν Γούντλεϊ

 

Η Τζούλιαν Μουρ με μαύρο maxi Saint Laurent

 

Η Έλενα Χάουαρντ με lingerie φόρεμα RODARTE spring 2022

 

Η Γκρέτα Γκέργουικ 

 

Η Μάγκι Τζίλενχαλ με φόρεμα Armani Privé με ανοίγματα

 

Η Νάταλι Πόρτμαν με φόρεμα Dior Haute Couture με κεντημένα λουλούδια

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.