CELEBRITIES

Η περιουσία της Τέιλορ Σουίφτ μεγαλώνει (κι άλλο) - Θα κερδίσει πάνω από 100 εκ. δολ. από το Spotify το 2023


Μάγκυ Πετροπούλου

2 Δεκεμβρίου 2023

Η περιουσία της Τέιλορ Σουίφτ μεγαλώνει (κι άλλο) - Θα κερδίσει πάνω από 100 εκ. δολ. από το Spotify το 2023
instagram
Με κινηματογραφική ταχύτητα, λες και παρακολουθούμε blockbuster της Παραμυθούπολης του Χόλιγουντ

Αχ αυτή η Τέιλορ Σουίφτ και η περιουσία της που μεγαλώνει καθημερινά με κινηματογραφική ταχύτητα, λες και παρακολουθούμε με ανοιχτό το στόμα κάποιο blockbuster της Παραμυθούπολης του Χόλιγουντ.

Τι εννοούμε; Η τραγουδίστρια πρόκειται να κερδίσει περισσότερα από 100 εκ. δολ. μόνο από το Spotify το 2023, αφού από την αρχή του έτους έχει επιτύχει 26,1 δισεκατομμύρια streams, σύμφωνα με το Variety.

Μέχρι τώρα -τον Νοέμβριο- έχει βάλει στην... τσέπη της περίπου 104 εκ, δολ. και αν τα streams της συνεχίσουν να ανεβαίνουν σταθερά -εννοείται πως θα ανέβουν κι άλλο- μέχρι το τέλος του Δεκέμβρη θα μπορούσε να μεγαλώσει τις καταθέσεις της περισσότερα από 130 εκ. δολ. από τη streaming πλατφόρμα.

Την προηγούμενη Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου, το Spotify αποκάλυψε ότι η ποπ σταρ ήταν ο κορυφαίος καλλιτέχνης παγκοσμίως.

Επίσης οι επιτυχίες της, «Cruel Summer» και «Anti-Hero» μπήκαν επίσης στη λίστα με τα 10 κορυφαία τραγούδια παγκοσμίως και τέλος το άλμπουμ της, «Lover» κατέλαβε την έβδομη θέση για τη χρονιά.

Στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων

Απίστευτη συνέχεια για την Τέιλορ Σουίφτ η οποία στα 33 της χρόνια έχει μπει στο κλαμπ των δισεκατομμυριούχων, έχοντας σπάσει αμέτρητα ρεκόρ στη ποπ κουλτούρα.

Σύμφωνα με ανάλυση του Bloomberg, η συνολική περιουσία της ανέρχεται πλέον σε 1,1 δις δολ., χάρη στην περιοδεία Eras που έσπασε ρεκόρ και βοήθησε στην τόνωση της οικονομίας των ΗΠΑ αυτό το καλοκαίρι.

Το επίτευγμά της είναι ιδιαίτερα σημαντικό, καθώς συγκαταλέγεται ανάμεσα σε λίγους που έχουν επιτύχει το ορόσημο «μόνο μέσω της μουσικής και της ερμηνείας».

Κι άλλα κέρδη από την ταινία της

Εκτός όμως από την περιοδεία και το Spotify, η τραγουδίστρια πρόκειται να βγάλει ακόμα περισσότερα χρήματα με την ταινία «Eras Tour», η οποία προβάλλεται στους κινηματογράφους από τις 13 Οκτωβρίου.

Μετά από μόλις 7 εβδομάδες στις σκοτεινές αίθουσες έχει κάνει 80 εκ. δολ. σε προπωλήσεις και έχει αποφέρει περισσότερα από 250 εκ. δολ. παγκοσμίως.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.