CELEBRITIES

Ο Μάθιου Πέρι έβαζε κορίτσια από εφαρμογή γνωριμιών να του φέρνουν χάπια και φάρμακα στο σπίτι


Μάγκυ Πετροπούλου

30 Δεκεμβρίου 2023

Ο Μάθιου Πέρι έβαζε κορίτσια από εφαρμογή γνωριμιών να του φέρνουν χάπια και φάρμακα στο σπίτι
Instagram/Matthew perry
Αποκάλυψη από το στενό περιβάλλον του ηθοποιού

Ο θάνατος του Μάθιου Πέρι, μας συγκλόνισε όλους. Δεν ήταν απλά ένας ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε σε μια σειρά, ήταν μέλος της παρέας μας, φίλος μας αγαπημένος που μπορεί να μην είχαμε live επαφή αλλά μαθαίναμε για τη ζωή του μέσα από τη μικρή οθόνη.

Γελούσαμε με τα αστεία του, στενοχωριόμασταν με τα προβλήματά του και θέλαμε πάντα το καλύτερο για εκείνον, ακόμα και όταν διαβάζαμε για τον εθισμό του στις ναρκωτικές ουσίες και τα παυσίπονα πιστεύαμε ότι στο τέλος θα τα καταφέρει.

Τα πράγματα όμως πήγαν διαφορετικά. Η εξάρτησή του ήταν τόσο δυνατή που ακόμα και όταν βρισκόταν σε κατ' οίκον περιορισμό ή παρακολούθηση από τη νοσηλευτική του ομάδα, είχε πάντα πρόσβαση σε αυτά.

Συγκεκριμένα είχε βρει έναν τρόπο να του τα φέρνουν μέσω μιας διαδικτυακής εφαρμογής:

Όπως αναφέρει πηγή από το περιβάλλον του στη DailyMail, ο ηθοποιός γνώριζε κοπέλες μέσου του app, Raya και τους ζητούσε να τον «προμηθεύσουν» με Oxycontin, ένα ισχυρό οπιοειδές παυσίπονο, στο οποίο ήταν εθισμένος.

«Συναντούσε κορίτσια σε εφαρμογές γνωριμίων και τις έβαζε να του τα φέρουν. Υπήρχε μια ομάδα γυναικών ηλικίας 21-25 ετών, που τις συναντούσε μέσω της Raya. Όταν βρίσκονταν, του έδιναν τα χάπια, κυρίως Oxycontin. Επίσης, είχε ένα είδος "δικτύου" από παλιές του φίλες, που του έδιναν παράνομα ναρκωτικά», υποστήριξε η πηγή.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Έκανε παρέα μαζί τους και μετά από λίγο καιρό, τους έλεγε "μπορείς να μου φέρεις κάτι;". Μπορούσε να πείσει τους ανθρώπους ότι δεν θα έκανε τίποτα λάθος. Προφανώς, έλεγε στα κορίτσια ότι χρειαζόταν τα φάρμακα για να θεραπεύσει τον πόνο του. Στο τέλος, αν δεν τις έπειθε, θα τα χάλαγε μαζί τους και θα προχωρούσε στην επόμενη».

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.