Σακίρα: Για φαγητό με τον Λουσιέν του «Emily in Paris» μετά τις σέξι σκηνές στο video clip

Getty Images/Kevin Mazur

Μη φάει μια γυναίκα (Σακίρα) με συνεργάτη της (Λουσιέν Λαβίσκουντ), αμέσως να κάνουμε κουτσομπολιό

Η Σακίρα και ο Λουσιέν Λαβίσκουντ εθεάθησαν σε κοινή έξοδο για δείπνο και, όπως πολύ σωστά μπορείς να μαντέψεις, δημιουργήθηκε σούσουρο για το είδος της σχέσης τους, με τα κουτσομπολιά να μην αποκλείουν ότι πρόκειται το νέο hot ζευγάρι της showbiz.

Η εκρηκτική τραγουδίστρια και ο γοητευτικός ηθοποιός του «Emily in Paris» έφαγαν μαζί το βράδυ της Τρίτης, μετά το πέρας της συναυλίας της στην Times Square, στην οποία τραγούδησε μπροστά σε 40.000 ανθρώπους. Αφορμή γι’ αυτή την εμφάνιση στάθηκε η κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της με τίτλο «Las Mujeres Ya No Lloran».

Σακίρα - Λουσιέν Λαβίσκουντ: Είναι ζευγάρι ή απλώς φίλοι;

Να θυμίσουμε, ότι η Σακίρα και ο Λουσιέν Λαβίσκουντ συμπρωταγωνιστούν στο video clip για το ολοκαίνουργιο τραγούδι της σε συνεργασία με την Cardi B, «Punteria». Οι σέξι σκηνές της 47χρονης τραγουδίστριας και του 31χρονου ηθοποιού εντυπωσίασαν τους θαυμαστές τους, κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου σε μόλις μερικά εικοσιτετράωρα.

 

Λίγες ημέρες μετά την κυκλοφορία του video clip, το δείπνο τους σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης στάθηκε αφορμή για να δημιουργηθούν φήμες για τη σχέση τους. Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται αν παραμένει επαγγελματική ή μήπως «τρέχει» κάτι άλλο μεταξύ τους.

Αυτή η ιστορία με το υποτιθέμενο ειδύλλιο, αφού το να βγαίνουν δύο άνθρωποι για φαγητό δε σημαίνει ότι είναι και ζευγάρι, μας θύμισε την περίπτωση της Angelinas Jolie και του The Weeknd, όταν απαθανατίστηκαν έξω από ιταλικό εστιατόριο στο Λος Άντζελες μετά το δείπνο τους. Τι κι αν δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο λόγος της συνάντησής τους ήταν επαγγελματικός, οι φήμες ότι είναι ζευγάρι κυκλοφορούσαν για καιρό. 

Στην περίπτωση της Σακίρα και του Λουσιέν Λαβίσκουντ τα πράγματα είναι απλά. Συνεργάστηκαν στο νέο video clip της και μετά εκείνος τη στήριξε στην πρώτη συναυλία της, έπειτα από την κυκλοφορία προσωπικού άλμπουμ της μετά από επτά χρόνια. Αυτό θα έκανε κι ένας φίλος μας, όχι μόνος ο σύντροφός μας.

Οι δυο τους πόζαραν χαμογελαστοί και ντυμένοι matchy - matchy με total black looks.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS