CELEBRITIES

Αντζελίνα Τζολί: Κατηγορεί τον Μπραντ Πιτ για σωματική κακοποίηση κατά τη διάρκεια του γάμου τους


JTeam

5 Απριλίου 2024

Αντζελίνα Τζολί: Κατηγορεί τον Μπραντ Πιτ για σωματική κακοποίηση κατά τη διάρκεια του γάμου τους
Splash by Ideal Image
Η Αντζελίνα Τζολί υποστηρίζει ότι κακοποιήθηκε σωματικά από τον Μπραντ Πιτ πριν από τον χωρισμό τους

Μπορεί ο Μπρατ Πιτ να παραιτήθηκε από τη δικαστική διαμάχη του με την Αντζελίνα Τζολί όσον αφορά στο θέμα της επιμέλειας των παιδιών τους - όσα είναι ακόμα ανήλικα - ωστόσο οι μηνύσεις και οι αγωγές συνεχίζονται, με το πρώην ζευγάρι να λύνει της διαφορές του δικαστικά.

Στο πλαίσιο αυτής της διαμάχης, η Αντζελίνα Τζολί αναφέρει στην κατάθεσή της πως υπέστη σωματική κακοποίηση από τον Μπραντ Πιτ πριν από τον χωρισμό τους, το 2016. Η ηθοποιός αποφάσισε να ζητήσει τότε διαζύγιο και να εγκαταλείψει τον πρώην σύζυγό της, μετά την επίθεση στα παιδιά τους κατά τη διάρκεια πτήσης τους από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες.

Jenny.Gr
Splash by Ideal Image

Στις 4 Απριλίου, η νομική ομάδα της ηθοποιού κατέθεσε αγωγή, ζητώντας να δημοσιοποιηθούν συνομιλίες τους που αποδεικνύουν ότι ο Μπραντ Πιτ δεν θα άφηνε την Αντζελίνα Τζολί να του πουλήσει το μερίδιό της στο γαλλικό οινοποιείο τους, εκτός και αν συμφωνούσε σε μια πιο επαχθή και εκτεταμένη συμφωνία.

«Το ιστορικό σωματικής κακοποίησης της Αντζελίνας Τζολί από τον Μπραντ Πιτ ξεκίνησε πολύ πριν από το αεροπορικό ταξίδι της οικογένειας τον Σεπτέμβριο του 2016 από τη Γαλλία στο Λος Άντζελες. Κατά τη διάρκεια αυτού, ήταν η πρώτη φορά που ο ηθοποιός άσκησε σωματική κακοποίηση στα παιδιά τους. Η ηθοποιός τότε τον εγκατέλειψε αμέσως», ισχυρίστηκαν οι δικηγόροι της Αντζελίνας Τζολί.

Ο Μπραντ Πιτ δεν τοποθετήθηκε δημόσια για το θέμα, ωστόσο φίλος του δήλωσε στο People: «Κάθε φορά που υπάρχει μια απόφαση που έρχεται σε αντίθεση με την άλλη πλευρά, επιλέγουν συνεχώς να εισάγουν παραπλανητικές, ανακριβείς και άσχετες πληροφορίες ως αντιπερισπασμό».

Σχετικά με το οινοποιείο, οι δικηγόροι της Αντζελίνας Τζολί ισχυρίζονται πως ο Μπραντ Πιτ αρνούνταν συνεχώς να αγοράσει το μερίδιό της, καθώς ήθελε να της κλείσει το στόμα.

«Ο σφραγισμένος φάκελος της Αντζελίνας Τζολί, που περιελάμβανε email, περιλήψεις των αναμενόμενων μαρτυριών της οικογένειας και άλλα στοιχεία, έκανε τον Μπραντ Πιτ να φοβάται ότι οι πληροφορίες θα μπορούσαν τελικά να δημοσιοποιηθούν. Ο ηθοποιός ήθελε η πρώην σύζυγός του να δεσμευτεί συμβατικά σε αυτή τη σιωπή», υποστηρίζει η νομική πλευρά της Αντζελίνας Τζολί.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.