Η Σοφία Βεργκάρα μιλά για την απόφασή της να μην κάνει άλλα παιδιά: «Απαιτεί πολλές θυσίες και πολλή ενέργεια»

SPLASH via Ideal Image

«Υπάρχουν πράγματα στη ζωή που μπορεί να ακούγονται σαν καλές ιδέες, αλλά δεν είναι. Ήμουν ήδη μητέρα»

Η Σοφία Βεργκάρα ξέρει τι θέλει στη ζωή της, ξέρει πώς θέλει να εξελιχθεί ως άνθρωπος και, μεταξύ άλλων, ξέρει και γιατί δεν θεωρεί «καλή ιδέα» το να αποκτήσει, πλέον, παιδιά. Η ίδια, στα 51 της, αισθάνεται πραγματικά «υπέροχα», καθώς γνωρίζει ακριβώς τι της αρέσει, και απλώς κάνει όλα όσα την κάνουν να αισθάνεται αυτοπεποίθηση. «Ποτέ δεν με ενδιέφερε τόσο πολύ το τι σκέφτονται οι άνθρωποι. Αλλά τώρα, πραγματικά, με νοιάζει λιγότερο», αποκάλυψε η αγαπημένη ηθοποιός σε συνέντευξή της στο PEOPLE.

Ανάμεσα σε όσα είπε, η Σοφία Βεργκάρα αναφέρθηκε και στη μητρότητα. Υπενθυμίζουμε ότι η ηθοποιός και ο Τζο Μανγκανιέλο, χώρισαν τον περασμένο Ιούλιο, μετά από επτά χρόνια γάμου, καθώς ο Μανγκανιέλο επιθυμούσε να αποκτήσει παιδιά, πράγμα που δεν ήθελε η Σοφία Βεργκάρα, η οποία έχει ήδη ένα γιο. «Έκανα έναν γιο στα 19 μου, ο οποίος είναι τώρα 32 ετών, και είμαι έτοιμη να γίνω γιαγιά, όχι μητέρα. Έτσι, αν έρθει ο έρωτας, πρέπει να έρθει με τα δικά του παιδιά. Είμαι σχεδόν στην εμμηνόπαυση, είναι ο φυσικός τρόπος των πραγμάτων. Όταν ο γιος μου γίνει μπαμπάς, ας μου φέρει το μωρό για λίγο και μετά θα του το δώσω πίσω και θα συνεχίσω τη ζωή μου. Αυτό πρέπει να κάνω», είχε δηλώσει πριν μερικούς μήνες στην εφημερίδα «El País». Τώρα, όμως, μπήκε λίγο πιο «βαθιά» σε αυτό το κομμάτι.

 

«Υπάρχουν πράγματα στη ζωή που μπορεί να ακούγονται σαν καλές ιδέες, αλλά δεν είναι. Ήμουν ήδη μητέρα», τόνισε αρχικά στη συνέντευξή της στο περιοδικό PEOPLE. «Ξέρω τι σημαίνει να είσαι καλή μητέρα ή να προσπαθείς να είσαι η καλύτερη, κι αυτό απαιτεί πολλές θυσίες και πολλή ενέργεια», πρόσθεσε. Η σταρ της σειράς «Griselda», μίλησε για την ιδιαίτερη σχέση που έχει σήμερα με τον γιό της, ενώ ανέφερε ότι ακόμα και στα 51 της, θα μπορούσε να αποκτήσει ένα ακόμα παιδί, μέσω παρένθετης μητέρας ή μέσω εξωσωματικής, κάτι που όμως δεν ήθελε.

«Σέβομαι απόλυτα το ότι κάποια γυναίκα μπορεί να  θέλει να γίνει μαμά μετά τα 50», συνέχισε η ίδια. Αλλά, η Σοφία Βεργκάρα, σκέφτηκε να μην το κάνει, «λόγω της καριέρας μου, του τρόπου με τον οποίο ζω τη ζωή μου, του τρόπου που ήταν ο γάμος μου. Θεώρησα ότι δεν ήταν δίκαιο να φέρω ένα παιδί σε αυτόν τον κόσμο και να μην μπορώ να δώσω το 100%». Κι αν κάτι έμαθε για την αγάπη είναι πως «είναι μια δύσκολη κατάσταση. Ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να φέρει το μέλλον. Πρέπει πάντα να δίνεις το καλύτερο που μπορείς, να είσαι ο καλύτερος άνθρωπος για τον άλλον. Να είσαι δίπλα του όταν σε χρειάζεται, όταν περνά τις πιο δύσκολες στιγμές, ελπίζοντας πως αυτό θα κάνει και εκείνος για εσένα». 
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.