UPDATE

Σοφία Βεργκάρα & Τζο Μανγκανιέλο: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν


Τόνια Τζάφερη

21 Ιουλίου 2023

Σοφία Βεργκάρα & Τζο Μανγκανιέλο: Αυτός είναι ο λόγος που χώρισαν
@sofiavergara / instagram
Οι «αγεφύρωτες διαφορές» ανάμεσα στο φρεσκοχωρισμένο ζευγάρι, Σοφία Βεργκάρα και Τζο Μανγκανιέλο, μόλις έγιναν γνωστές

Δεν ξέρω αν φταίει η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης, ωστόσο το Χόλιγουντ δέχεται κύμα χωρισμών, με όλο και περισσότερα ζευγάρια να επιβεβαιώνουν επίσημα, τις φήμες που τους θέλουν να ζουν πια χωριστά. Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι και η Σοφία Βεργκάρα με τον Τζο Μανγκανιέλο.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η διάσημη celebrity βρέθηκε στην Ιταλία για να γιορτάσει τα γενέθλια της, χωρίς τον σύζυγο της, και όπως ανακοίνωσαν λίγο αργότερα, ζουν πλέον χωριστά, μετά από 7 χρόνια. Για να δεις περισσότερα για τον χωρισμό του ζευγαριού, μπορείς να τσεκάρεις εδώ.

Πριν λίγες ώρες όμως, έγινε γνωστός και ο λόγος που το ζευγάρι πήρε την απόφαση να χωρίσει. Συγκεκριμένα ο Τζο Μανγκανιέλο ήταν εκείνος που κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, κάνοντας λόγο για αξεπέραστα προβλήματα στον γάμο τους.

«Πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε», δήλωσαν οι ίδιοι. «Ως δύο άνθρωποι που αγαπιούνται και νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον, ζητάμε ευγενικά τον σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής αυτή τη στιγμή καθώς είμαστε σε αυτή τη νέα φάση της ζωής μας», ανέφεραν στην ανακοίνωση του διαζυγίου τους.

Jenny.Gr
@sofiavergara / instagram

Παρότι η Σοφία και ο Τζο έχουν χωρίσει σε φιλικό κλίμα, με τον διάσημο ηθοποιό να της εύχεται και φέτος τυπικά στα γενέθλια της, φαίνεται πως η αιτία του χωρισμού, ήταν αρκετά σοβαρή.

Σύμφωνα με τα διεθνή δημοσιεύματα, το διαζύγιο ήρθε καθώς ο Τζο επιθυμούσε εδώ και χρόνια να αποκτήσει παιδιά, κάτι το οποίο τελικά δεν συνέβη με την Βεργκάρα. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει γνωστό ποια ήταν η θέση της Σοφία, σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα, ωστόσο οι κοντινές πηγές αναφέρουν πως η έντονη επιθυμία του Μανγκανιέλο να αποκτήσει οικογένεια, ήταν ο λόγος να λήξει τον γάμο του.

«Ήθελε πραγματικά να κάνει ένα μωρό μαζί της και εκείνη δεν ενδιαφερόταν και αυτό έφερε διαφωνίες ανάμεσα τους», επιβεβαιώνει κοντινή πηγή τους, στο People.

Η Βεργκάρα έχει αποκτήσει ήδη ένα παιδί, τον 31χρονο Μανόλο, μαζί με τον πρώην σύζυγο της, Τζο Γκονζάλεζ. Επίσης, στο παρελθόν, πέρασε μια δύσκολη δικαστική διαμάχη, η οποία είχε να κάνει με δυο γονιμοποιημένα έμβρυα της.

Η εμπειρία της Σοφία Βεργκάρα με τα γονιμοποιημένα έμβρυα

Μαζί με τον πρώην σύντροφο της, Νικ Λόεμπ, είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες εξωσωματικής γονιμοποιήσης, με αποτέλεσμα να υπάρχουν δυο γονιμοποιημένα έμβρυα σε εργαστήριο της Καλιφόρνια. Ο Νικ όμως, μετά τον χωρισμό, ζήτησε την αποκλειστική διαχείριση τους, χωρίς να έχει τη συγκατάθεσή της Σοφία για τις αποφάσεις του.

Κάτι τέτοιο φυσικά, βρήκε αντίθετη την Βεργκάρα με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια μακροχρόνια δικαστική διαμάχη, την οποία τελικά η Σοφία, κατάφερε να νικήσει και να έχει και εκείνη δικαίωμα επιλογής στα γονιμοποιημένα έμβρυα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, αυτή η δύσκολη και τραυματική εμπειρία που είχε στο παρελθόν και αφορούσε την απόκτηση παιδιών, ίσως την έχει απομακρύνει από το ενδεχόμενο να μπει ξανά σε τέτοιες διαδικασίες.

Αυτή η σημαντική διαφορά ανάμεσα στο ζευγάρι και τα θέλω τους, φαίνεται να ήταν ο πραγματικός λόγος που τους οδήγησε να διαλέξουν χωριστούς δρόμους μετά από 7 χρόνια κοινής ζωής.