ΖΩΔΙΑ

Ανάδρομη Αφροδίτη: Αυτά είναι τα ζώδια που θα ταλαιπωρήσει από τις 22/7


JTeam

13 Ιουλίου 2023

Ανάδρομη Αφροδίτη: Αυτά είναι τα ζώδια που θα ταλαιπωρήσει από τις 22/7
pexels
Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά αστρολογικά γεγονότα του καλοκαιριού

H Αφροδίτη θα κινείται φαινομενικά ανάδρομη στο ζώδιο του Λέοντα, από τις 22 Ιουλίου έως και τις 3 Σεπτεμβρίου, και αυτό θα είναι ένα από τα αστρολογικά hightlights του καλοκαιριού.

Ξέρουμε ότι σε ορθόδρομη πορεία, η Αφροδίτη, είναι ο πλανήτης που συνδέεται με τα χρήματα, τα συναισθήματα, τον τρόπο που απολαμβάνει και χαίρεται ένας άνθρωπος την ζωή και τον έρωτα. Με την Αφροδίτη να κινείται φαινομενικά ανάδρομη, μπαίνουμε σε μία περίοδο επανεκτιμήσεων και επαναξιολογήσεων, τόσο σε θέματα που αφορούν τα χρήματα, την ύλη και τις ανέσεις μας, όσο και σε ζητήματα που συνδέονται με αισθήματα και τις σχέσεις μας. Είναι η κατάλληλη περίοδος μάλιστα, για να καταλάβουμε τι μας καλύπτει, και τι όχι, αφήνοντας πίσω μας ό,τι δεν προχωράει.

Τα ζώδια που θα επηρεάσει περισσότερο

Ταύρος

Η ανάδρομη Αφροδίτη που έρχεται, θα επηρεάσει πολύ το ζώδιό σου ακριβώς επειδή η Αφροδίτη είναι ο πλανήτης που σε κυβερνά. Ο εσωτερικός σου κόσμος θα υποστεί μια ανάφλεξη και θα φέρει στο φως δισεπίλυτες καταστάσεις στη ζωή σου. Θα νιώσεις πιο έντονα από ποτέ ότι τα προσωπικά σου χρειάζονται βελτίωση. Αν καταφέρεις να αφήσεις πίσω σου το δράμα και να εστιάσεις στην αγάπη, αυτή η ανάδρομη Αφροδίτη θα σε φέρει πιο κοντά στα όνειρα και τις επιθυμίες σου. Όσον αφορά τα οικογενειακά, θα υπάρξουν εντάσεις αλλά οι συγκρούσεις θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν να βρεις λύση σε αυτό που πραγματικά σε ενοχλεί.

Λέων

Αν νιώθεις ότι αυτό το καλοκαίρι σε έχει ήδη ταλαιπωρήσει, η ανάδρομη Αφροδίτη έρχεται να φέρει περισσότερη σύγχυση και προβληματισμούς στη ζωή σου. Παρά την όλη λάμψη που χαρακτηρίζει το ζώδιό σου, αυτό το διάστημα θα έχεις την τάση να επηρεάζεσαι από αρνητικές κριτικές, υπεραναλύοντας καταστάσεις. Η ανάδρομη Αφροδίτη θα σε ωθήσει να δουλέψεις την αυτοεκτίμησή σου αλλά και την επικοινωνία σου με τους άλλους. Δώσε προτεραιότητα στο self - love.

Σκορπιός

Η ανάδρομη Αφροδίτη θα σε κάνει να προβληματιστείς αρκετά για τις επαγγελματικές σου επιλογές και για το αν βρίσκεσαι στη σωστή θέση. Σε καλεί να ακούσεις περισσότερο τις πραγματικές σου επιθυμίες και να ακολουθήσεις αυτό που σου ταιριάζει περισσότερο. Θα έχεις λοιπόν πολλούς εργασιακούς προβληματισμούς το διάστημα που έρχεται οπότε δεν αποκλείται να ακολουθήσεις εντελώς διαφορετικό προσανατολισμό.

Υδροχόος

Η ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει στο προσκήνιο συγκρούσεις και εντάσεις στη σχέση σου. Καλό είναι να προσέξεις πολύ την επικοινωνία αυτό το διάστημα και να ψάξεις για μια κοινή λύση με τον σύντροφό σου. Ευχόμαστε μόνο να μην είναι κι εκείνος Υδροχόος. Ετοιμάσου παράλληλα να επιστρέψουν παλιές αγάπες από το παρελθόν. Το σημαντικό είναι να μην ξεχνάς να θέτεις γενικά τα όριά σου και να διατηρείς την ψυχραιμία σου.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το ζώδιό σας, τη σχέση σας, το μέλλον, τα οικονομικά, τους φίλους αλλά και τους καρμικούς ή τοξικούς σας συνδυασμούς.