Ο 50 Cent περνά στην αντεπίθεση και μηνύει την πρώην του για συκοφαντική δυσφήμιση, μετά την καταγγελία της για βιασμό και κακοποίηση

Splash by Ideal Image

Ο 50 Cent αρνείται τις κατηγορίες και επιμένει πως δεν έχουν καμία ισχύ

Πριν από περίπου έναν μήνα, η Ντάφνι Τζόι, πρώην σύντροφος του 50 Cent και μητέρα του γιου τους, κατηγόρησε τον δημοφιλή ράπερ για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, καταθέτοντας σχετικά έγγραφα στο δικαστήριο. Επίσης, η ίδια είχε υποστηρίξει μέσα από τα social media ότι ο 50 Cent έχει πολύ κακή σχέση με τον γιο τους, αφού ούτε καν τον βλέπει.

Μετά από αυτά, ο 50 Cent αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση και έτσι κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Ντάφνι Τζόι, λέγοντας πως οι κατηγορίες της είναι αναληθείς και αποτελούν προϊόντα μίσους προς το πρόσωπό του. Ο γνωστός ράπερ κατέθεσε επίσημα τη μήνυση στις 6 Μαΐου, τονίζοντας ότι οι κατηγορίες της πρώην του τον έχουν γελοιοποιήσει, προκαλώντας το μίσος και την περιφρόνηση του κοινού, ενώ δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Ακόμα, ο 50 Cent υποστήριξε πως αυτή η κίνηση της Ντάφνι Τζόι είχε ως στόχο να μαυρίσει τη φήμη του και να τον απομακρύνει από τον γιο του, χαλώντας τη σχέση που υπάρχει ανάμεσά τους. Να σημειωθεί, πως η Ντάφνι Τζόι ζήτησε από το δικαστήριο να έχει την αποκλειστική επιμέλεια του γιου τους, μετά τη δημοσιοποίηση των κατηγοριών της εις βάρος του 50 Cent.

Σε ανάρτηση που είχε κάνει στο Instagram στα τέλη Μαρτίου, η Ντάφνι Τζόι είχε αναφέρει πως μετακόμισε σε άλλη πόλη, ώστε να βρίσκεται μαζί με τον γιο της κοντά στον 50 Cent, όμως ο ίδιος σπάνια τον επισκεπτόταν. Ακόμα, ισχυρίστηκε πως κουράστηκε να προστατεύει την εικόνα του και έτσι ένιωσε την ανάγκη να μιλήσει δημόσια για όσα περνούσε.

Η νομική πλευρά του ράπερ έκανε μια σχετική δήλωση στο People, λέγοντας πως «παρόλο που της δόθηκαν ευκαιρίες να ανακαλέσει την ψευδή και κακόβουλη καταγγελία, η Ντάφνι Τζόι επέλεξε να παρέμβει στη σχέση του 11χρονου γιου της με τον πατέρα του, αποκαλώντας τον ψευδώς βιαστή». Όσον αφορά στον δικηγόρο της Ντάφνι Τζόι, δεν θέλησε να τοποθετηθεί επί του θέματος την παρούσα στιγμή. 
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.

TAGS