Κέιτ Μίντλετον: Άγνωστο πότε θα επιστρέψει στα καθήκοντά της - Η νέα δήλωση για την υγεία της

Splash by Ideal Image

Η Κέιτ Μίντλετον δίνει τη μάχη της με τον καρκίνο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Η επίσημη ανακοίνωση της Κέιτ Μίντλετον στις 22 Μαρτίου πως διαγνώστηκε με καρκίνο και πρόκειται να ξεκινήσει προληπτική χημειοθεραπεία «πάγωσε» τους Βρετανούς κι όχι μόνο, καθώς έτσι επιβεβαιώθηκαν οι έντονες φήμες που υπήρχαν για την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας από τις αρχές του 2024.

Η ίδια αποφάσισε να βάλει μια τελεία στη φημολογία που είχε αρχίσει αρκετές εβδομάδες πριν, όταν νοσηλεύτηκε σε ιδιωτική κλινική, όπου παρέμεινε για 13 ημέρες μέχρι να αναρρώσει, μιλώντας με ειλικρίνεια για την περιπέτεια της υγείας της. Σκοπός τόσο της ίδιας όσο και του πρίγκιπα Ουίλιαμ ήταν και είναι να προστατέψουν την οικογένειά τους και να διασφαλίσουν την ηρεμία και τη γαλήνη των παιδιών τους. 

Και μπορεί ακόμα να μην έχει γνωστοποιηθεί το είδος του καρκίνου που έχει διαγνωστεί η Κέιτ Μίντλετον, αφού η ιατρική ομάδα της, αλλά και το στενό περιβάλλον της είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με τις πληροφορίες που δίνουν προς τα έξω, όμως γνωρίζουμε ότι υποβλήθηκε σε μια επέμβαση στην κοιλιακή χώρα κατά τη διάρκεια της οποίας οι γιατροί ανακάλυψαν ότι πάσχει από καρκίνο.

Μετά το βίντεο - ανακοίνωση για την περιπέτεια της υγείας της, η Κέιτ Μίντλετον έχει αφοσιωθεί στη θεραπεία της και τηρεί πιστά τις οδηγίες των γιατρών της. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και προσπαθεί να παραμένει ήρεμη και ψύχραιμη, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει λόγω αυτής της κατάστασης. 

Μπορεί το αρχικό πλάνο του παλατιού να ήθελε την Κέιτ Μίντλετον να επιστρέφει στα καθήκοντά της μετά το Πάσχα, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και συνεπώς η ίδια παραμένει σε παύση, εστιάζοντας στη σωματική και ψυχική υγεία της. Όπως αναφέρουν πηγές από το παλάτι, ακόμα παραμένει άγνωστο το πότε θα επιστρέψει στις βασιλικές υποχρεώσεις της.

«Η πριγκίπισσα θα επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά της, όταν λάβει άδεια από την ιατρική ομάδα της. Έχει καλή διάθεση και είναι επικεντρωμένη στην πλήρη ανάρρωσή της», είπε εκπρόσωπος της οικογένειας στο People.

Αφού διάβασες για την Kate Middleton, είναι ώρα να μάθεις και τις αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Εξερεύνησε τον μαγικό κόσμο των άστρων από το JennyGr και μάθε τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα στα ερωτικά, επαγγελματικά και οικονομικά.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.