Η Άνια Τέιλορ Τζόι, σαν όνειρο στο εξώφυλλο του Variety: Μιλά για τον μυστικό γάμο της και τη νέα της ταινία

Variety/Jonny Marlow

Η Άνια Τέιλορ Τζόι φωτογραφίζεται για το Variety και είναι εντυπωσιακή

Με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας της «Furiosa» στις 24 Μαΐου, η Άνια Τέιλορ Τζόι φωτογραφήθηκε για το Variety σαν άλλος κύκνος και μίλησε για τον νέο ρόλο της, αλλά και τον γάμο της με τον σύζυγό της, Μάλκολμ ΜακΡέι.

Η 28χρονη ηθοποιός αναφέρθηκε στη μεταμόρφωσή της για τις ανάγκες των απαιτητικών γυρισμάτων, στην ηρωίδα της, αλλά και στη συνάντησή της με την προκάτοχό της Σαρλίζ Θερόν στα Όσκαρ πριν από περίπου ενάμιση μήνα.

«Δεν θα πιστεύετε πόσο βρώμικη έπρεπε να ήμουν για να με “διαβάσει” η κάμερα. Την πρώτη φορά που είδα τον εαυτό μου στην κάμερα είπα “ουάου”. Έμοιαζα με πλάσμα που είχε βγει από τη Μαύρη Λίμνη. Ήμουν καλυμμένη από κόκκινες και καφέ σφαίρες. Αυτά είναι επτά στρώματα. Φυσικά και υπήρχε αίμα», περιέγραψε η Άνια Τέιλορ Τζόι.

Αναφερόμενη στην απόφασή της να υιοθετήσει ένα γατάκι που της «έκλεψε» την καρδιά κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, η ηθοποιός είπε: «Ερχόταν στα γυρίσματα κάθε μέρα μαζί μου. Έπρεπε να διοχετεύσω την αγάπη μου σε κάτι. Το μυαλό μου μού είπε ότι χρειαζόμουν κάτι να φροντίζω».

Όσον αφορά στον ρόλο της στην ταινία «Furioza», η Άνια Τέιλορ Τζόι δήλωσε: «Η Furiosa δεν μιλάει πολύ. Είναι ένας αρκετά σιωπηλός χαρακτήρας. Ελπίζω να είναι μέρος του λόγου που με επέλεξε ο σκηνοθέτης. Μέχρι να κάνω τη Furiosa, δεν είχα συνειδητοποιήσει ότι αυτό ήταν ένα μεγάλο μέρος της καριέρας μου».

Ακόμα, η διάσημη ηθοποιός ρωτήθηκε για την επικοινωνία που είχε με τη Σαρλίζ Θερόν, με την οποία τελικά συναντήθηκαν στα Όσκαρ: «Στείλαμε ένα σωρό email και τελικά συναντηθήκαμε στα Όσκαρ. Είναι τόσο υπέροχη και ευγενική όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε».

Παράλληλα, η Άνια Τέιλορ Τζόι αναφέρθηκε στον κρυφό γάμο της με τον Μάλκολμ ΜακΡέι, για τον οποίο βρέθηκαν στο επίκεντρο των συζητήσεων. Οι δυο τους παντρεύτηκαν την Πρωταπριλιά του 2022, αν και πολλοί θεωρούσαν ότι παντρεύτηκαν το 2023. Όπως αποκάλυψε, ο γάμος έγινε σε πολύ στενό κύκλο στη Νέα Ορλεάνη, ώστε να μην διαρρεύσει τίποτα στον Τύπο.

 

«Πήραμε τους δύο καλύτερους φίλους μας και παντρευτήκαμε. Ήταν μαγικό. Θεέ μου. Δεν ήμασταν μαζί πολύ καιρό, είναι η απάντηση σε αυτή την ερώτηση. Όταν ξέρεις, ξέρεις. Οι γονείς μας δεν ήταν μαζί μας. Τους πήραμε βίντεο κλήση. Αρραβωνιαστήκαμε, όταν γύριζα το “The Menu” το 2021. Οι γονείς μας ήξεραν για τον αρραβώνα, αλλά το είχαμε κρατήσει κρυφό από τους φίλους μας μέχρι που το έβγαλε μια εφημερίδα. Ήταν για εμάς. Ήταν ρομαντικό», περιέγραψε.
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.