Η Κέιτ Χάντσον έχει την έκτη αίσθηση: «Όταν ήμουν μικρή, έβλεπα φαντάσματα όλη την ώρα»

SPLASH via Ideal Image

Ναι, η Κέιτ Χάντσον μπορεί να δει τα πάντα. Ακόμα και νεκρούς

Η Κέιτ Χάντσον έχει την έκτη αίσθηση. Και δεν είναι η πρώτη φορά που μας το λέει. Στο παρελθόν, έχει αναφερθεί σε μεταφυσικές εμπειρίες που έχει βιώσει, έχει μιλήσει για το χάρισμα που υπάρχει στην οικογένειά της και για το ότι έχει δει φαντάσματα. Εντάξει, δεν έχει φτάσει στο ίδιο επίπεδο με την Τζούλια Φοξ, που συγκατοικεί με το δικό της φάντασμα και το έχει ονομάσει Πεντάμορφη, αλλά το προσπαθεί. 

Το 2014, στην εκπομπή «Chatty Man Show», η Κέιτ Χάντσον είχε πει ότι δεν βλέπει ακριβώς νεκρούς ανθρώπους, αλλά αισθάνεται τα πνεύματα τους. Η ίδια, διευκρίνισε τότε, ότι την ίδια ικανότητα έχει και η μητέρα της. Τώρα, μιλώντας στο «The Howard Stern Show», όταν η ηθοποιός ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή εάν είναι αλήθεια «ότι εσύ και η μητέρα σου μπορείτε να δείτε νεκρούς ανθρώπους», η ηθοποιός απάντησε, χαμογελώντας: «Μπορώ να δω τα πάντα». 

 

Στη συνέχεια, μίλησε για το πώς έχει λειτουργήσει αυτή η ικανότητά της από όταν ήταν παιδί, καθώς και για το εάν μπορεί να δει το φάντασμα του πατέρα του παρουσιαστή. «Δεν είναι έτσι ακριβώς. Είναι σαν να παίρνεις κάποια  μηνύματα. Όταν ήμουν μικρό κορίτσι, ήταν πραγματικά κάπως τρομακτικό, γιατί μπορούσα να δω φαντάσματα όλη την ώρα», τόνισε η ηθοποιός. «Ήταν κάπως σαν την έκτη αίσθηση. Σαν να βλέπω νεκρούς. Ήταν κάπως έτσι όταν ήμουν πιο νέα». Η ηθοποιός, το πήγε όμως ένα βήμα πιο μακριά, και μίλησε και για τη ζωή μετά τον θάνατο. Για την ίδια, όλο αυτό είναι πιο «επιστημονικό από όσο γνωρίζουμε. Νομίζω ότι είναι κάτι πολυδιάστατο. Πιστεύουμε ότι θα έπρεπε να γνωρίζουμε τα πάντα, αλλά απλώς δεν γίνεται. Και θα το δούμε όταν φτάσουμε εκεί, αλλά νομίζω ότι θα είναι πολύ παράξενα».

Μετά το paranormal activity, η Κέιτ Χάντσον εκμυστηρεύτηκε ότι θα ήθελε να υποδυθεί κάποια στιγμή τη Στίβι Νικς, σε μια ταινία για τη ζωή της. «Νομίζω ότι κάθε ηθοποιός θα ήθελε να παίξει τη Στίβι Νικς», είπε. «Ειδικά οι άνθρωποι που αγαπούν τη μουσική. Είναι, σαν, η Νο1 θεά της ροκ. Αυτή είναι το "φως"». 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.