CELEBRITIES

Η Τζούλια Φοξ συγκατοικεί με φάντασμα και το ονόμασε Πεντάμορφη


Στεφανία Παπαδημητρίου

22 Ιανουαρίου 2024

Η Τζούλια Φοξ συγκατοικεί με φάντασμα και το ονόμασε Πεντάμορφη
Είναι η μητριάρχης του σπιτιού και είναι καλά

Θυμάσαι τότε που ο Άντριου Λόιντ Βέμπερ κάλεσε ιερέα για να διώξει από το σπίτι του ένα φάντασμα, το οποίο του τακτοποιούσε τα σενάρια από θεατρικά έργα; Ε, τώρα η Τζούλια Φοξ έρχεται για να κάνει το επόμενο βήμα και αποκαλύπτει το δικό της φάντασμα το αγαπάει και του έχει δώσει όνομα.

Η Τζούλια πήγε στο Sundance για την προώθηση της νέας ταινίας του Στίβεν Σόντερμπεργκ, Presence. Η ηθοποιός/αυτοβιογράφος, έκανε μία τέλεια εμφάνιση πλεκτό κατάλευκο μαγιό πάνω από ολόσωμη μαύρη φόρμα, γούνα, μία εξίσου τέλεια αλλά πιο επίσημη με σμόκιν, βέλο και ζώνη που έγραφε «Mother» πάνω, και μίλησε για κάτι τρομακτικό.

Όταν ρωτήθηκε αν είχε ποτέ μεταφυσικές εμπειρίες, απάντησε με απόλυτη φυσικότητα: «Φυσικά. Κάθε μέρα». Όπως εξήγησε, κάτι την τράβηξε στο δώσει περίπου 3 εκατομμύρια και να αγοράσει σπίτι, για να συνειδητοποιήσει αργότερα ότι έχει συγκάτοικο, πέρα από τον γιο της, ένα φιλικό φάντασμα.

«Είναι η μητριάρχης του σπιτιού και μας προσέχει. Το όνομά της, είναι Πεντάμορφη».

Είναι αλήθεια; Είναι η δική της εκδοχή του Presence; Θα πούμε πως η απάντηση και στα δύο, είναι «ΝΑΙ» (έτσι, με κεφαλαία). Και θα πούμε κι ένα μπράβο στην Πεντάμορφη, που θα ζει στην ίδια στέγη με τη Φοξ και τον μικρό Χάρλεμ.

Ποια είναι η μητριάρχης στο δικό σου σπίτι;

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.