CELEBRITIES

Ποιο ξεμάτιασμα; Ο Άντριου Λόιντ Βέμπερ έχει καλέσει ιερέα στο σπίτι του για να διώξει φάντασμα


Στεφανία Παπαδημητρίου

5 Ιανουαρίου 2024

Ποιο ξεμάτιασμα; Ο Άντριου Λόιντ Βέμπερ έχει καλέσει ιερέα στο σπίτι του για να διώξει φάντασμα
Getty
Το φάντασμα πείραζε τα σενάρια των θεατρικών του έργων

Σε έχουν κοροϊδέψει επειδή παίρνεις τηλέφωνο την ξεματιάστρα θεία της οικογένειας, όταν έχεις πονοκέφαλο; Σου λένε ότι είσαι υπερβολικός άνθρωπος, όταν λες ότι σε ματιάζουν εύκολα; Αυτό δεν είναι τίποτα.

Ο Άντριου Λόιντ Βέμπερ λέει ότι στο σπίτι του υπήρχε ένα φάντασμα, από εκείνα που κάνουν περίεργους θορύβους, μετακινούν αντικείμενα και, γενικότερα, κάνουν αισθητή την παρουσία τους.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην Telegraph, ο εμβλματικός συνθέτης είπε ότι είχε παρατηρήσει μεταφυσική δραστηριότητα στο σπίτι του στο Λονδίνο. Έκανε, λοιπόν, το αυτονόητο: Κάλεσε ιερέα για να βοηθήσει.

Μιλώντας για το πνεύμα που κατοικούσε σπίτι του, δήλωσε:

«Έκανε πράγματα όπως να παίρνει σενάρια για θεατρικά έργα και τα έβαζε τακτικά, σε στίβες, σε κάποιο σκοτεινό δωμάτιο. Στο τέλος, έπρεπε να φέρουμε ιερέα να έρθει για ευχέλαιο, και το φάντασμα έφυγε».

Θα μπορούσε να ήταν το Φάντασμα της Όπερας; Θα μπορούσε αυτό να είναι το χειρότερο αστείο της ημέρας; Η απάντηση και στα δύο είναι: Ενδεχομένως.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.