UPDATE #NOW

Τέλος εποχής στο Broadway: Ρίχνει αυλαία το Φάντασμα της Όπερας μετά από 35 χρόνια


JTeam

19 Σεπτεμβρίου 2022

Τέλος εποχής στο Broadway: Ρίχνει αυλαία το Φάντασμα της Όπερας μετά από 35 χρόνια
Το Φάντασμα της Όπερας, η μακροβιότερη παράσταση στο Broadway, πρόκειται να ρίξει αυλαία το Φεβρουάριο του 2023, ένα μήνα πριν από την 35η επέτειό της

Το Φάντασμα της Όπερας, η μακροβιότερη παράσταση στο Broadway, πρόκειται να ρίξει αυλαία στις 18 Φεβρουαρίου του 2023, λιγότερο από ένα μήνα πριν από την 35η επέτειό της.

«Ως παραγωγός ονειρεύεσαι ότι η παράστασή σου θα παίζει για πάντα. Πράγματι, το «Cats» του Andrew Lloyd Webber σε δική μου παραγωγή δήλωνε περήφανα επί δεκαετίες «Τώρα και για πάντα». Κι όμως το Φάντασμα ξεπέρασε την καταπληκτική θητεία του στο Broadway. Αλλά όλες οι παραγωγές πρέπει κάποτε να κλείσουν» είπε ο παραγωγός Cameron Mackintosh.

Με πάνω από 13.925 παραστάσεις τα τελευταία χρόνια, το μιούζικαλ αποτελούσε αναπόσπαστο κομμάτι του Broadway, αψηφώντας κάθε κρίση -από οικονομικές μέχρι καλλιτεχνικές.

Μετά την πανδημία, το box office της παράστασης είχε δει μεγάλες διακυμάνσεις -από 1 εκατομμύριο δολάρια μέχρι 850 χιλιάδες δολάρια ανά εβδομάδα. Την προηγούμενη εβδομάδα, σύμφωνα με την Guardian, έφτασε τα 867 χιλιάδες δολάρια.

Διαβάστε τη συνέχεια στο monopoli.gr