CELEBRITIES

Μπραντ Πιτ: Το ένα παιδί του απομακρύνεται μετά το άλλο - Η Σιλό έγινε 18 και έκανε αίτηση να αλλάξει το επίθετό της


JTeam

31 Μαΐου 2024

Μπραντ Πιτ: Το ένα παιδί του απομακρύνεται μετά το άλλο - Η Σιλό έγινε 18 και έκανε αίτηση να αλλάξει το επίθετό της
Getty Images/Jon Kopaloff
Η Σιλό Πιτ επέλεξε την ημέρα των γενεθλίων της να υποβάλει αίτηση για να αλλάξει το επίθετό της σε Τζολί

Η σχέση του Μπραντ Πιτ με τα παιδιά του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως προβληματική και έντονη, αφού το ένα μετά το άλλο όχι μόνο αρνούνται να έχουν την οποιαδήποτε επαφή μαζί του, αλλά επιθυμούν να αλλάξουν το επίθετό τους, ώστε να διακόψουν κάθε σύνδεση και κάθε δίαυλο επικοινωνίας με τον διάσημο ηθοποιό.

Ο Μπραντ Πιτ μπορεί σε επαγγελματικό επίπεδο να τα κατάφερε θεσπέσια, καθώς αποτελεί έναν από τους διασημότερους και πιο επιτυχημένους ηθοποιούς του πλανήτη, όμως σε προσωπικό επίπεδο τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως όταν έγιναν γονείς για πρώτη φορά με την Αντζελίνα Τζολί, θα αποτύγχανε σε αυτόν τον ρόλο, ο οποίος αποτελεί τον σημαντικότερο και πιο ουσιαστικό για έναν άνθρωπο σε αυτή τη ζωή.

Κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου με την Αντζελίνα Τζολί, ο Μπραντ Πιτ είχε επιθετική συμπεριφορά προς τα παιδιά του και, όπως αποκαλύπτουν επίσημα έγγραφα με μαρτυρίες, τους προκαλούσε φόβο, ένταση και έκανε τις συνθήκες διαβίωσης ανυπόφορες. Η κίνηση της ηθοποιού να πάρει διαζύγιο, όλα δείχνουν πως ανακούφισε και χαροποίησε ιδιαίτερα τα έξι παιδιά τους, τα οποία δεν έχουν φύγει ποτέ από το πλευρό της.

Στις 27 Μαΐου του 2024, η κόρη της Αντζελίνας Τζολί και του Μπραντ Πιτ, Σιλό, έγινε 18 ετών και το γιόρτασε υποβάλλοντας επίσημη αίτηση για αλλαγή του επιθέτου της, όπως μεταφέρει το «Page Six». Η Σιλό θέλει να αποκαλείται Σιλό Τζολί και να μην έχει καμία σχέση με τον Μπραντ Πιτ.

Η 18χρονη, που έχει ταλέντο στον χορό, περίμενε να ενηλικιωθεί για να προβεί σε αυτή την κίνηση, ωστόσο την απόφαση την είχε πάρει πολύ καιρό πριν. Το αίτημά της δεν έχει γίνει ακόμα αποδεκτό, όμως η ίδια έχει ξεκαθαρίσει τη θέση της.

Να θυμίσουμε, πως αυτή η είδηση βλέπει το φως της δημοσιότητας λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη ότι η μικρότερη αδερφή της, Βιβιέν, γράφτηκε μόνο με το επίθετο της μητέρας της στους τίτλους της παράστασης «The Outsiders», στην οποία η Αντζελίνα Τζολί έχει αναλάβει την παραγωγή και η κόρη της ήταν βοηθός της.

Ο Μπραντ Πιτ φαίνεται πως είναι ανεπιθύμητος από τα παιδιά του.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.