CELEBRITIES

Η Τέιλορ Χιλ μιλά για την αποβολή της: «Ήμουν συντετριμμένη, ένιωθα ότι με πρόδωσε ο ίδιος μου ο εαυτός»


JTeam

19 Ιουνίου 2024

Η Τέιλορ Χιλ μιλά για την αποβολή της: «Ήμουν συντετριμμένη, ένιωθα ότι με πρόδωσε ο ίδιος μου ο εαυτός»
Splash by Ideal Image
«Πήρα τον σύζυγό μου τηλέφωνο και κλαίγαμε μαζί», περιγράφει η Τέιλορ Χιλ

Η Τέιλορ Χιλ μίλησε ανοιχτά για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε πριν από τρία χρόνια, όταν είχε μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη. Όσο ξαφνικά ήρθε αυτό το μωρό στη ζωή της τόσο ξαφνικά κλήθηκε να το αποχαιρετήσει, γεγονός που την πλήγωσε βαθιά.

Το πανέμορφο μοντέλο της Victoria’s Secret αποκάλυψε στο podcast «On Purpose With Jay Shetty», ότι στα 25 της έμεινε ξαφνικά έγκυος κι ενώ ένιωσε έτοιμη να κρατήσει αυτό το μωρό στην αγκαλιά της και να το μεγαλώσει μαζί με τον άνδρα της, η ζωή είχε άλλα σχέδια. Όπως εξήγησε, έμεινε έγκυος ενώ φορούσε σπιράλ, βιώνοντας ένα μεγάλο σοκ. Όταν η χαρά και η προσμονή αντικατέστησαν αυτό το σοκ και την έκπληξη, τότε άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος της κύησης.

«Ήταν μια πραγματικά πολύ περίεργη κατάσταση. Είχα σπιράλ, όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος. Δεν είναι ότι προσπαθούσα να κάνω παιδί. Ήμουν αρραβωνιασμένη ακόμα με τον άντρα μου. Δεν σχεδιάζαμε να κάνουμε οικογένεια, δεν το κατάλαβα καν πώς έγινε», ανέφερε η Τέιλορ Χιλ στην εξομολόγησή της.

Περιγράφοντας την πρώτη περίοδο από τη στιγμή που ενημερώθηκε πως ήταν έγκυος, το μοντέλο είπε: «Μου είπαν ότι είμαι έγκυος, ενώ είχα σπιράλ και οι πιθανότητες να πάει καλά αυτή η εγκυμοσύνη ήταν 50-50. Ένιωθα μεγάλο άγχος. Ο σύζυγός μου ήταν τότε στο Λονδίνο λόγω του Covid-19 κι εγώ ήμουν μόνη μου. Στις έξι εβδομάδες, άκουσα την καρδιά του στο υπερηχογράφημα και αποφάσισα να γίνω μαμά στα 25 μου».

Ακούγοντας την καρδιά του μωρού της, πλημμύρισε από αγάπη και ένιωσε έτοιμη να την μοιραστεί με το πλάσμα που ζούσε στην κοιλιά της. Ωστόσο, τρεις εβδομάδες αργότερα, λίγο μετά τον δεύτερο μήνα της εγκυμοσύνης της, η Τέιλορ Χιλ είχε την αποβολή, γεγονός που προκάλεσε μεγάλη θλίψη τόσο στην ίδια όσο και στον σύζυγό της.

«Ήμουν έτοιμη για αυτό το μωρό και ενώ πλησίαζα τόσο σε αυτό, στις εννέα εβδομάδες έμαθα ότι το έχασα. Ήμουν ολομόναχη στο σπίτι. Τηλεφώνησα στον άντρα μου κι ήμουν συντετριμμένη. Κλαίγαμε και οι δύο. Κι εκείνος ήταν τόσο στενοχωρημένος που δεν ήταν μαζί μου. Ήταν πολύ οδυνηρό και για τους δυο μας. Ένιωθα μια αίσθηση αποτυχίας, μια αίσθηση ότι με πρόδωσε ο ίδιος μου ο εαυτός. Είναι εντάξει να είσαι θυμωμένος με τον εαυτό σου. Δεν χρειάζεται να το ξεπεράσεις από τη μια στιγμή στην άλλη», είπε συγκινημένη.

Στο τέλος, η Τέιλορ Χιλ υποστήριξε πως ήταν απολύτως συνειδητοποιημένη ότι αυτή η χρονική στιγμή δεν ήταν η κατάλληλη για να γίνει μητέρα, όμως αυτό σε καμία περίπτωση αυτό δεν μετρίασε τη στενοχώρια της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.