CELEBRITIES

Ντρου Μπάριμορ: «Ήμουν το πιο ανασφαλές άτομο. Προτιμούσα να είμαι συνεχώς έξω και να πίνω για να ξεφύγω»


JTeam

14 Ιουλίου 2024

Ντρου Μπάριμορ: «Ήμουν το πιο ανασφαλές άτομο. Προτιμούσα να είμαι συνεχώς έξω και να πίνω για να ξεφύγω»
Instagram
Αποκάλυψε τους λόγους που την έκαναν να στραφεί στο αλκοόλ, στο παρελθόν

Η Ντρου Μπάριμορ σε πρόσφατη συνέντευξή της, με μεγάλη ειλικρίνεια παραδέχτηκε πόσο ανασφαλής ήταν στο παρελθόν, ενώ εξήγησε πως έφτασε να πίνει συνεχώς αλκοόλ για να μπορέσει να... αλλάξει την πραγματικότητα που ζούσε και δεν της άρεσε καθόλου, να ηρεμήσει και να σταματήσει να σκέφτεται.

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια δήλωσε στην Sunday Telegraph: «Ήμουν το πιο ανασφαλές άτομο που γνώρισα ποτέ, για αυτό προτιμούσα να είμαι συνεχώς έξω και να πίνω, για να ξεφύγω από τον εαυτό μου».

Στη συνέχεια, υποστήριξε πως από τη στιγμή που δεν έχει τη δυνατότητα να ελέγξει τους ανθρώπους έξω, τότε ο στόχος της είναι να φτιάξει ένα σπίτι, μέσα στο οποίο θα ζει και θα νιώθει πρώτα από όλα εκείνη καλά και μετέπειτα όσοι είναι κοντά της.

«Δεν ξέρω, όταν θα γίνω 50, θα χτίσω ένα σπίτι, μέσα στο οποίο θα είναι ευχάριστο να ζεις, αφού ο έξω κόσμος δεν είναι στον δικό μου έλεγχο. Θέλω να μπορώ να γυρίσω σε αυτό και να βρίσκω λίγη ησυχία».

Επιπλέον τόνισε τη δυσκολία της να κάνει αυτοκριτική, ενώ ανέφερε πως πιστεύει ότι το κάθε άτομο βλέπει και τονίζει κυρίως τα αρνητικά τον εαυτό του.

Και αυτό φυσικά είναι λάθος, αφού αντί να βλέπει τα θετικά και να μπορεί να χαρεί για αυτό που είναι, επιμένει να στέκεται μόνο στα κακά και τα άσχημά του, που ΟΚ όλοι έχουν αλλά δεν πρέπει να είναι αυτά που μας χαρακτηρίζουν.

Ο κύκλος κατάχρησης αλκοόλ στην οικογένειά της που θέλει να σπάσει

Σε συνέντευξη που είχε δώσει στο People, είχε πει ότι ένα από τα μεγαλύτερα κίνητρά της ήταν η επιθυμία της να σπάσει τον κύκλο της κατάχρησης αλκοόλ στην οικογένειά της.

«Νομίζω ότι για μένα, το να σταματήσω να πίνω είναι ένα από τα πιο τιμητικά πράγματα που μπορώ να κάνω για το όνομα Μπάριμορ, επειδή όλοι μας υπήρξαμε τόσο ηδονιστές».

Ναι, ο παππούς της, διάσημος θεατρικός ηθοποιός στις δεκαετίες του '20 και του '30, πέθανε από το αλκοόλ, η θεία της, αποκάλυψε ότι έκανε χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ στη βιογραφία της «Too Much, Too Soon» και ο πατέρας της, είχε ιστορικό αλκοολισμού.

Η ίδια άρχισε να πίνει μόλις από τα εννέα της χρόνια και μπήκε σε κέντρο αποτοξίνωσης στα 13 της.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.