Πεντανόστιμα ζυμαρικά με τόνο και μοτσαρέλα στον φούρνο

Μια λαχταριστή μακαρονάδα που θα σας ενθουσιάσει. 

Υλικά 

300 γρ. ζυμαρικών

400 γρ. σάλτσα ντομάτας

200 γρ. τόνο σε λάδι

50 γρ. μαύρες ελιές

150 γρ. μοτσαρέλα

1 σκελίδα σκόρδο

Αλάτι, πιπέρι

Βασιλικός

Ελαιόλαδο

Εκτέλεση


Σοτάρουμε το ψιλοκομμένο σκόρδο σε ένα τηγάνι με λάδι και στη συνέχεια προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας και μαγειρεύουμε για τουλάχιστον 15 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.

Στη συνέχεια, προσθέτουμε τις ελιές, τον τόνο και τον ψιλοκομμένο βασιλικό, πιπέρι και αλάτι, κλείνουμε με ένα καπάκι και μαγειρεύουμε για μερικά ακόμη λεπτά.

Βράζουμε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό και τα στραγγίζουμε. Τα προσθέτουμε στη σάλτσα και ανακατεύουμε. Τα ρίχνουμε σε ένα ταψί μαζί με την ψιλοκομμένη μοτσαρέλα και μαγειρεύουμε για περίπου 20 λεπτά στον φούρνο μεταφοράς στους 200 ° C.
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.