5 Ingredients: Τα πιο εύκολα και νόστιμα ζυμαρικά με σκόρδο και λάδι

Σήμερα σας προτείνουμε τη συνταγή για την πιο νόστιμη και εύκολη μακαρονάδα με σκόρδο και λάδι. Η πιο διάσημη φτωχή σάλτσα για ζυμαρικά, αυτή που έδωσε γεύση στο φαγητό ακόμα και όταν δεν υπήρχαν ντομάτες, παραμένει ακόμα και σήμερα εξαιρετικά δημοφιλής σε όλο τον κόσμο. 

Με την απλή της αλλά γεμάτη γεύση, η μακαρονάδα με σκόρδο και λάδι μας θυμίζει πως μερικές φορές μας χρειάζονται ελάχιστα πράγματα για να ζούμε όμορφα. 

Και εάν θέλετε να τη φτιάξετε εδώ και τώρα, αλλά δεν έχετε όλα τα υλικά στο ψυγείο σας, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα γιατί με το efood market, θα έχετε ό, τι χρειάζεστε στην πόρτα σας σε μόλις 15 λεπτά.

Στο efood market μπορείτε να βρείτε 1.200 προϊόντα, αλμυρά και γλυκά σνακ, αναψυκτικά, παγωτά, σάντουιτς και έτοιμα γεύματα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά, καπνικά και είδη κάβας, γαλακτοκομικά, πρωινό, είδη παντοπωλείου, καθαριστικά, βρεφικά και παιδικά είδη, gadgets, είδη δώρων, προϊόντα για το κατοικίδιό σας και ακόμα περισσότερα. 

Πλέον η νέα υπηρεσία του efood σας λύνει τα χέρια και σας φέρνει στο σπίτι τα καθημερινά σας ψώνια, πιο γρήγορα από ποτέ. 
 

Αφού λοιπόν παραγγείλαμε και εμείς από το efood market όλα τα υλικά, είμαστε έτοιμοι να σας δείξουμε τη συνταγή.

Υλικά

300 γρ. σπαγγέτι

4 κ. σούπας ελαιόλαδο 

2 σκελίδες σκόρδο

Μαϊντανός

Αλατοπίπερι

Εκτέλεση

Βράζουμε τα μακαρόνια σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και όταν είναι έτοιμα τα σουρώνουμε. 

Σε ένα βαθύ τηγάνι αφού έχουμε ζεστάνει το ελαιόλαδο, προσθέτουμε το σκόρδο καλά κοπανισμένο, μπόλικο πιπέρι και σοτάρουμε για λίγα λεπτά. Όταν το σκόρδο αρχίζει να παίρνει χρώμα, αφαιρούμε το τηγάνι από τη φωτιά και περιχύνουμε με τη σάλτσα τα μακαρόνια. Πασπαλίζουμε με μαϊντανό και πιπέρι και απολαμβάνουμε. 
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και ανακαλύψτε εύκολες, γρήγορες και νόστιμες συνταγές.