ΓΑΜΟΣ

Dolce Athens Attica Riviera: Διοργανώστε τον γάμο σας στο πιο ειδυλλιακό σημείο της Αθήνας


JTeam

7 Απριλίου 2023

Dolce Athens Attica Riviera: Διοργανώστε τον γάμο σας στο πιο ειδυλλιακό σημείο της Αθήνας
Ψάχνετε τοποθεσία για τη διεξαγωγή του γάμου σας που από τη μία να μην είναι στο κέντρο της Αθήνας αλλά από την άλλη να μην είναι και μακριά, ώστε να βολεύει εσάς και τους καλεσμένους; Το Dolce Athens Attica Riviera σάς προτείνει τις εγκαταστάσεις του και υπόσχεται έναν γάμο που θα μείνει αξέχαστος σε όλους.

Γιατί τι άλλο χρειάζεσαι για εκείνη την ημέρα, πέρα από μία μαγευτική παραθαλάσσια τοποθεσία που από μόνη της θα ετοιμάσει κατάλληλα το έδαφος για τον ρομαντικό χαρακτήρα στον οποίο ούτως ή άλλως θα βρίσκεσαι; Εντάξει, ναι. Ίσως και ένα γραφικό εκκλησάκι που θα φιλοξενήσει την τελετή, δημιουργώντας το τέλειο φόντο για να τραβήξετε τις πιο εντυπωσιακές (Instagrammable) φωτογραφίες. Και το εκκλησάκι αυτό βρίσκεται επίσης στο Dolce Athens Attica Riviera!

Jenny.Gr

Εύκολη πρόσβαση για τους καλεσμένους

Οι καλεσμένοι σας μπορούν να φτάσουν πολύ εύκολα στο σημείο, αφού είναι μόλις 35 λεπτά από την Αθήνα και πολύ κοντά στο αεροδρόμιο, ενώ τέρμα στο άγχος για τη διαμονή -και την πιθανή δυσανασχέτησή- τους, καθώς το ξενοδοχείο διαθέτει 358 μοντέρνα δωμάτια και bungalows, και 2 πολυτελείς ιδιωτικές βίλες για να απολαύσουν όλοι στο μάξιμουμ τη μεγάλη ημέρα με την υπέροχη θέα της θάλασσας από τη μία και του βουνού από την άλλη.

Jenny.Gr

Φαγητό που δε θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο

Πόσες φορές σου έχει τύχει να είσαι καλεσμένη σε γάμο και να φεύγεις απογοητευμένη από το φαγητό που σέρβιραν; Επειδή, φυσικά, αυτό δε θέλεις σε καμία περίπτωση να συμβεί στον δικό σου γάμου, στο Dolce Athens Attica Riviera, μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι δε θα υπάρξει καλεσμένος που να φύγει παραπονεμένος. Οι γεύσεις και τα αρώματα της Μεσογειακής κουζίνας καθώς και τα κλασικά cocktails θα προσθέσουν την απαιτούμενη απόλαυση και το κέφι της ημέρας και θα γίνουν αντικείμενο επαίνων σε μελλοντικές συζητήσεις.

Jenny.Gr

Πολλές παροχές για έναν αξέχαστο γάμο

Από τον στολισμό της τελετής και της δεξίωσης μέχρι τον DJ που θα φροντίσει να «ντύσει» με τον τρόπο που σας ταιριάζει την περίσταση, στο ξενοδοχείο θα βρείτε όλα τα χαρακτηριστικά που θέλετε για να πραγματοποιήσετε τον γάμο των ονείρων σας. Επιπλέον, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχώνεστε για τις φωτογραφίες που θα τραβήξετε και το κατά πόσο αυτές θα είναι ωραίες, αφού μπορείτε απλά να ζητήσετε φωτογράφιση ή/και βιντεοσκόπηση από το ξενοδοχείο. Δεν είναι, φυσικά, να «παίζουμε» με τις φωτογραφίες του γάμου που θα μείνουν για μια ζωή σε περίοπτη θέση στο σπίτι μας! Αν, τώρα, ανήκετε στα ζευγάρια που ψάχνουν αυτό το «κάτι παραπάνω», πέρα από τα συνηθισμένα, στο Dolce Athens Attica Riviera μπορείτε να βρείτε, για παράδειγμα, πυροτεχνήματα που θα φωτίσουν με έναν ξεχωριστό τρόπο τον ουρανό.

Και μην ξεχνάς ότι, σε περίπτωση που ψάχνεις ακόμη πού να κάνεις το bachelorette σου, το spa του ξενοδοχείου και μια private βίλα ειδικά για σας αποτελούν ιδανική επιλογή για να χαλαρώσετε, να περάσετε καλά και να ανανεωθείτε με τις φίλες σου λίγο πριν τη μεγάλη μέρα. Spas are a girl’s best friend!

Jenny.Gr

INFO:

DOLCE ATHENS ATTICA RIVIERA
Λεωφόρος Βραυρώνος, 19003, Βραυρώνα
T:+30 22940 71000
E: [email protected]

Facebook

Instagram

Διαβάστε όλο το The Wedding Issue by JennyGr παρακάτω:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.