ΓΑΜΟΣ

Apolis: Η δεξίωση του γάμου σας θα είναι αξέχαστη


JTeam

9 Απριλίου 2023

Apolis: Η δεξίωση του γάμου σας θα είναι αξέχαστη
Όταν έρχεται η μεγάλη μέρα του γάμου, θέλεις όλα να είναι στην εντέλεια. Έχεις το άγχος του να περάσουν όλοι οι καλεσμένοι υπέροχα, ώστε το ιδιαίτερο γεγονός να μείνει αξέχαστο όχι μόνο σε εσένα αλλά και σε εκείνους. Και είναι απόλυτα λογικό.

Πολύ πιθανό να σχεδιάζεις χρόνια στο μυαλό σου τον τέλειο γάμο και τώρα είναι η στιγμή που αυτός θα γίνει πραγματικότητα. Η δεξίωση είναι ίσως το κομμάτι της ημέρας που θέλει τον μεγαλύτερο και πιο σωστό προγραμματισμό, από την άποψη ότι πρέπει να λάβεις πολλά στοιχεία υπόψιν για την επιτυχία της. Όλα αυτά, όμως, γίνονται «παιχνιδάκι», όταν έχεις βρει τον σωστό χώρο, έναν χώρο όπως αυτός του υψηλής αισθητικής Apolis με 20ετή εμπειρία στον χώρο των δεξιώσεων.

Είτε θέλεις να καλέσεις πολλά είτε λίγα άτομα, η δεξίωση χρειάζεται μία άνετη σάλα που να μπορεί να τους χωρέσει όλους, δίνοντας στον καθένα τον χώρο του. Το Apolis είναι εξοπλισμένο με μία μεγάλη αίθουσα που μπορεί να φιλοξενήσει έως 400 άτομα. Σε αυτήν, οι καλεσμένοι μπορούν να απολαμβάνουν για ώρες το φαγητό και το ποτό τους και, όταν έρθει η στιγμή, να σηκωθούν και να χορέψουν προς τιμήν του νεόνυμφου ζεύγους.

Jenny.Gr

Η διακόσμηση του Apolis ταιριάζει στο στυλ κάθε ζευγαριού. Οι «ανοιχτοί» χρωματισμοί στη βάση του μπεζ σε συνδυασμό με τις cozy λεπτομέρειες από πέτρα δημιουργούν τον ιδανικό χώρο για να μοιραστεί το ζευγάρι τη χαρά του με τα αγαπημένα του πρόσωπα. Στο βάθος της αίθουσας, ένα επιβλητικό μπαρ ολοκληρώνει το εκθαμβωτικό θέαμα που κυριαρχείται από το ξύλο σε ποικίλες αποχρώσεις του.

Καθώς όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι το φαγητό, το Apolis διαθέτει προσεγμένο μενού, που μπορεί να ικανοποιήσει αλλά και να εντυπωσιάσει τον ουρανίσκο των καλεσμένων με τα ποιοτικά του υλικά και τις προσεγμένες γεύσεις. Όλα αυτά, την ώρα που τα έμπειρα στελέχη του χώρου θα εξυπηρετούν τους νεόνυμφους και τους καλεσμένους με τον επαγγελματισμό, την ευγένεια και τη θετική διάθεση που τα χαρακτηρίζει.

Jenny.Gr

Φυσικά, το Apolis μπορεί να αποτελέσει τον ιδανικό χώρο, ακόμα και στην περίπτωση που θέλετε να γιορτάσετε τον γάμο σας μαζί με τη βάφτιση του παιδιού σας και, κάπως έτσι, φεύγει κάθε προβληματισμός και άγχος για τη μεγάλη ημέρα.

INFO:

APOLIS
Διεύθυνση: Λόφος Αγ. Δημητρίου, Πετρούπολη Τ.Κ: 13231
Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2105062000

Facebook

Instagram

Διαβάστε όλο το The Wedding Issue by JennyGr παρακάτω:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.