ΓΑΜΟΣ

KK Jewelry Lab: Δημιουργήστε τις βέρες που θα «διηγούνται» την ιστορία σας


JTeam

5 Απριλίου 2023

KK Jewelry Lab: Δημιουργήστε τις βέρες που θα «διηγούνται» την ιστορία σας
Η Κατερίνα Κουλουμπούρου θέλησε να μεταμορφώσει την οικογενειακή επιχείρηση σε δικό της προσωπικό όραμα και σε έκφραση της προσωπικότητάς της και δημιούργησε την KK Jewelry Lab.

Οι δημιουργίες είναι υψηλής αισθητικής με επιλεγμένα και πιστοποιημένα υλικά και κάθε κόσμημα το χαρακτηρίζει η μοναδικότητα και η αυθεντικότητα. Απευθύνονται σε ανθρώπους που αγαπούν τη ζωή, εκφράζουν τη μοναδικότητα τους μέσα από τις επιλογές τους. Μονόπετρα και βέρες που αντανακλούν την ιστορία κάθε ψυχής, ενώ συνδέονται βαθιά με την πνευματική ενέργεια που φέρουν, μέσω της δύναμης της αγάπης και της ουσιαστικής ένωσης δύο ανθρώπων.

Jenny.Gr

Ένα από τα πράγματα που μπορεί να βρει κάποιος στην KK Jewelry Lab είναι δημιουργία κοσμημάτων κατά παραγγελία, η bespoke υπηρεσία που παρέχουν. Μπορείτε είτε να αλλάξετε ένα υπάρχον κομμάτι, είτε να δημιουργήσετε κάτι εντελώς νέο, ή να μεταμορφώσετε παλιά κοσμήματα που έχουν συναισθηματική αξία για εσάς. Στην KK Jewelry Lab πιστεύουν στη δύναμη των σχέσεων και των ισχυρών δεσμών, οπότε αγαπάνε να ακούνε τις ιστορίες σας, τις ιδιαίτερες στιγμές σας, τις ανάγκες σας και να τα μετατρέπουν σε ένα εντελώς νέο προσωπικό και μαγικό κόσμημα.

Jenny.Gr

Επισκεφθείτε το eshop kkjewelrylab.com ή το φυσικό κατάστημα στον Βύρωνα, Αδάνων 8 & Φορμίωνος και επιτρέψτε στον εαυτό σας την προσιτή πολυτέλεια που θα σας συνοδεύει στις σημαντικές σας στιγμές.

Jenny.Gr

INFO:


KK JEWELRY LAB
Αδάνων 8 & Φορμίωνος, Βύρωνας, 162 31
Τηλ. +30 210 7661595
[email protected]

Facebook

Instagram

Διαβάστε όλο το The Wedding Issue by JennyGr παρακάτω:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.