ΓΑΜΟΣ

Atelier Tsourani: Εδώ θα βρεις το πιο διαχρονικό νυφικό για τον γάμο σου


JTeam

5 Απριλίου 2023

Atelier Tsourani: Εδώ θα βρεις το πιο διαχρονικό νυφικό για τον γάμο σου
Στο Atelier TSOURANI μπορείτε να βρείτε τη συλλογή Unique Νυφικά, η οποία αποτελείται από μοναδικά ρομαντικά νυφικά. Αέρινες δημιουργίες και προτάσεις με διαφάνειες σε εντυπωσιακά σχέδια. Η συλλογή αποτελείται από υψηλής ποιότητας χειροποίητα νυφικά φορέματα και μπορεί να καλύψει όλες τις απαιτήσεις.

Τα νυφικά της collection TSOURANI διακρίνονται για την ποιότητα και το διαχρονικό στυλ τους. Θα βρείτε το ιδανικό νυφικό για το σώμα σας. Με τα καλύτερα μεταξωτά υφάσματα. Σας περιμένουν στολισμένα με κρύσταλλα swarovski, για να κάνουν το όνειρο κάθε γυναίκας πραγματικότητα. Τα υφάσματα μπορούν να καλύψουν εξειδικευμένες απαιτήσεις σε σπάνιες δαντέλες, κηπούρ Γαλλίας, στολισμένα με swarovski που προμηθευόμαστε και τοποθετούμε στα νυφικά φορέματα, πάντα με την δεξιοτεχνία του έμπειρου προσωπικού τους.

Jenny.Gr

Λάμψη και Γυαλάδα

Η πλούσια συλλογή υφασμάτων σε σιφον, satin, charmeuse, shantung, taffeta, faille θα αναδείξουν την θηλυκότητα σας, την ημέρα του γάμου σας. Το Ατελιέ μας σας περιμένει για να ανακαλύψετε ποιο θα είναι εκείνο που θα ντύσει το δικό σας όνειρο και θα σας βοηθήσει να κάνετε με λάμψη, χαμόγελο και αυτοπεποίθηση το πρώτο βήμα προς έναν ευτυχισμένο έγγαμο βίο. Απολαύστε την συλλογή UNIQUE ΝΥΦΙΚΑ. Ζήστε την μοναδική εμπειρία της υψηλής ραπτικής την πιο σημαντική μέρα της ζωής σας. Τώρα, η Haute Cοuture γίνεται πιο προσιτή από ποτέ!

Jenny.Gr

Νυφικά φορέματα πολιτικού γάμου - Συλλογές

Τα νυφικά φορέματα του Atelier TSOURANI δημιουργούνται με πολλά και διαφορετικά υλικά υψηλής ποιότητας. Μερικά από αυτά τα υλικά είναι βαμβάκι, μετάξι, nylon, rayon και πολυέστερ. Τα συγκεκριμένα υλικά χρησιμοποιούνται για νυφικά φορέματα για να κολακεύουν την νύφη χωρίς να λείπει το στοιχείο της πολυτέλειας. Συχνά θα τα βρείτε με φινιρίσματα σε chiffon, taffeta και satin. Είναι πολύ χρήσιμο να γνωρίζετε την διαφορά μεταξύ των υλικών της πρώτης ύλης και της επεξεργασίας του φινιρίσματος και των νημάτων που χρησιμοποιούνται για να κατασκευαστούν τα υφάσματα. Οι περισσότεροι είναι εξοικειωμένοι περισσότερο με το ύφασμα σε σχέση με το φινίρισμα. Το Atelier TSOURANI φροντίζει πάντα όλες οι συλλογές του να έχουν μοναδικά φορέματα. Στο ατελιέ, θα δοκιμάσετε επίσης νυφικά φορέματα μοντέρνα, πρακτικά και trendy. Τιμές εντυπωσιακά προσιτές και ποιότητα εφάμιλλη των υπόλοιπων ενδυμάτων της εταιρείας. Κλείστε ραντεβού σας στο Ατελιέ στο 2107018232, για να βρείτε το ιδανικό νυφικό για εσάς! Εκεί, θα δημιουργήσετε το νυφικό των ονείρων σας!

Jenny.Gr

INFO

ATELIER TSOURANI
Αλκέτου 1 & Υμηττού, Παγκράτι
Τηλ: 210 70 18 232-4

Facebook

Instagram

Jenny.Gr

Διαβάστε όλο το The Wedding Issue by JennyGr παρακάτω:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.