ΓΑΜΟΣ

Bride to be: Το νυφικό των ονείρων σας είναι MariBel


JTeam

2 Απριλίου 2023

Bride to be: Το νυφικό των ονείρων σας είναι MariBel
Το πρώτο πράγμα που θέλει μια μέλλουσα νύφη να είναι άψογο την ημέρα του γάμου της είναι το νυφικό της. Το νυφικό που έχει ονειρευτεί, το νυφικό που της ταιριάζει σαν γάντι, το νυφικό που θα την βοηθήσει να μεταμορφωθεί στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού της. 

Όσο και να ασχολείται με όλα τα διαδικαστικά της τελετής και την διακόσμηση του χώρου, αυτό που δεν φεύγει ποτέ από το μυαλό της και είναι το μεγαλύτερό της άγχος είναι το νυφικό. Αυτή θα είναι το επίκεντρο της ημέρας -συγνώμη γαμπρέ- οπότε αν το άγχος αυτό είναι και δημιουργικό, τότε είναι και καλοδεχούμενο.

Jenny.Gr

Μέσα σε αυτό το δημιουργικό -ας το βαφτίσουμε- άγχος καλείται η μέλλουσα νύφη να βγει προς αναζήτηση του νυφικού των ονείρων της. Τα βήματά της θα την οδηγήσουν σε πολλά μέρη, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σταματήσει να ψάχνει μόλις μπει στο κατάστημα MariBel, όπου η επιλογή του τέλειου νυφικού είναι μια εύκολη υπόθεση. Γιατί ξέρει ότι το νυφικό των ονείρων της είναι MariBel! Με 65 χρόνια ιστορίας και personal advisors, που θα συζητήσουν μαζί της ό,τι την απασχολεί, από το στιλ του νυφικού, το χρώμα, το ύφος μέχρι και το πόσο άνετα θέλει να αισθάνεται μέσα σε αυτό ενώ χορεύει στην πίστα μέχρι τις 6 το πρωί, ο οίκος νυφικών Maribel θα της προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία.

Jenny.Gr

Με νυφικά που κοινό στοιχείο έχουν τη φινέτσα και τον ρομαντισμό, με υψηλή ποιότητα υφασμάτων και μοναδικά σχέδια, στον οίκο Maribel η μέλλουσα νύφη μπορεί να επιλέξει μέσα από μια πληθώρα σχεδιαστών, όπως Rosa Clara, Pronovias, Aire Barcelona, Nicole Milano, House of San Patrick, Justin Alexander και άλλους, το νυφικό που έχει ονειρευτεί.

Όσο για το styling δεν χρειάζεται να ανησυχεί, διότι στα Maribel υπάρχει μια τεράστια ποικιλία από accessories για να αναδείξει περισσότερο το μαγευτικό νυφικό που επέλεξε. Από πέπλα και εσάρπες για τις πιο ρομαντικές ή boho νύφες μέχρι κοσμήματα και ιδιαίτερα hairpieces για όποιες θέλουν κάτι μοναδικό και πιο updated.
Η ημέρα του γάμου είναι πολύ ξεχωριστή και ο οίκος νυφικών Maribel είναι εδώ για την κάθε νύφη που ψάχνει το νυφικό των ονείρων της για την πιο μαγική ημέρα της ζωής της.

Jenny.Gr

INFO:

MARIBEL

Κλείστε ραντεβού στο τηλ. 210 41 73 784
Νοταρά 49, Πειραιάς (κοντά στο μετρό του Πειραιά – στάση Δημοτικό Θέατρο)
[email protected]

Facebook

Instagram

Διαβάστε όλο το The Wedding Issue by JennyGr παρακάτω:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.