ΓΑΜΟΣ

Justin Alexander: Οι τελευταίες τάσεις στις Bridal δημιουργίες που θα σε ενθουσιάσουν


JTeam

31 Μαρτίου 2023

Justin Alexander: Οι τελευταίες τάσεις στις Bridal δημιουργίες που θα σε ενθουσιάσουν
Η μεγάλη ώρα έφτασε! Η πρόταση έγινε, εσύ δέχτηκες και τώρα ξεκινάει η οργάνωση της ομορφότερης βραδιάς της ζωής σου.

Φυσικά και ο χώρος που θα γίνει η δεξίωση έχει σημασία, όπως επίσης και το menu, αλλά η επιλογή του νυφικού είναι στην κορυφή της λίστας σου, με το bridal look που έχεις ονειρευτεί πολλές φορές, να γίνεται πραγματικότητα.

Μην ξεχνάς ότι το νυφικό που θα επιλέξεις πρέπει να ταιριάζει με την προσωπικότητά σου, το στιλ σου και το ύφος του γάμου σου. Πώς σε έχεις φανταστεί αυτή την μεγάλη ημέρα; Είσαι μια σοφιστικέ bride-to-be με minimal, σικάτο νυφικό; Έχεις ονειρευτεί ένα νυφικό με δαντέλες και φουρό ή είσαι πιο αέρινη και ένα boho νυφικό θα αναδείκνυε την free-spirited πλευρά σου;

Όποια bride-to-be και αν είσαι, η νέα συλλογή για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 του οίκου Justin Alexander υπόσχεται να σου χαρίσει το νυφικό των ονείρων σου. Με έμφαση στη λεπτομέρεια και στην ποιότητα, οι updated δημιουργίες του οίκου Justin Alexander καλύπτουν κάθε επιθυμία και κάνουν πραγματικότητα το bridal look που έχεις ονειρευτεί.

Για την glam bride-to-be, που θέλει να κλέψει την παράσταση με την λάμψη της, τα χειροποίητα κεντήματα από χάντρες και οι αστραφτερές παγιέτες στα μοναδικά νυφικά της συλλογής υπόσχονται ότι όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα εκεί που πρέπει, δηλαδή στη νύφη.

Jenny.Gr

Για την clean cut bride-to-be, οι απλές και σικάτες γραμμές δίνουν μια σοφιστικέ εικόνα στο bridal look. Άφησε την άψογη ραφή και την απαράμιλλη ποιότητα του υφάσματος να «κάνει θόρυβο».

Jenny.Gr

Για την boho bride-to-be, που έχει ονειρευτεί να μοιάζει με αερικό την ημέρα του γάμου της, ένα νυφικό με ελαφριά υφάσματα, που στροβιλίζονται ανάλαφρα, θα αιχμαλωτίσει την καρδιά της. Μερικά πούπουλα και φαρδιά μανίκια έρχονται για να ολοκληρώσουν το look.

Jenny.Gr

Για την all time classic bride-to-be, που θέλει να μοιάζει με πριγκίπισσα την ημέρα του γάμου της, οι ακριβές δαντέλες, τα αέρινα βολάν και οι θηλυκές διαφάνειες κάνουν το όνειρό της πραγματικότητα.

Jenny.Gr


INFO:

JUSTIN ALEXANDER

Καραολή & Δημητρίου 65, Θεσσαλονίκη

Tηλ. 2310 759 467

Διαβάστε όλο το The Wedding Issue by JennyGr παρακάτω:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.