ΓΑΜΟΣ

Sartor: Το κοστούμι του γαμπρού είναι ιεροτελεστία


JTeam

6 Απριλίου 2023

Sartor: Το κοστούμι του γαμπρού είναι ιεροτελεστία
H Black Label συλλογή του SARTOR αποτελεί την formal & ceremonial πρόταση του σχεδιαστικού οίκου και περιλαμβάνει κυρίως tuxedo κοστούμια.

Πρόκειται για δημιουργίες από υφάσματα four season ιδανικές για όλες τις εποχές του έτους και για επίσημες περιστάσεις. Η ποιότητα των υφασμάτων καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ξεκινώντας από 100% μαλλί Super 150’s μέχρι υφάσματα 100% cashmere ή μετάξι.

Jenny.Gr

Καθώς πρόκειται για χειροποίητες sur mesure δημιουργίες, ο κύριος τρόπος ραφής του κουστουμιού γίνεται εξολοκλήρου στο χέρι για παραγγελίες που γίνονται 3-4 μήνες νωρίτερα από την ημερομηνία παραλαβής ενώ στη συγκεκριμένη υπηρεσία είναι απαραίτητες 2 πρόβες. Ωστόσο, για τους γαμπρούς που δεν έχουν στη διάθεση τους αυτό το διάστημα, υπάρχει η δυνατότητα για την δημιουργία ενός sur mesure κοστουμιού ακόμα και 1-2 μήνες πριν την ημερομηνία παραλαβής.

Για όσους έχουν απαιτητικό πρόγραμμα που δεν προσφέρει διαθέσιμο χρόνο για τη sur mesure διαδικασία, ο σχεδιαστικός οίκος SARTOR προτείνει δημιουργίες υψηλής ραπτικής από τα limited ready to wear tuxedo στα βασικά χρώματα μαύρο, blue black και μπλε σκούρο.

Jenny.Gr

INFO:

SARTOR

Σπευσίππου 30, 10675, Αθήνα
Τηλ. +302103254049
[email protected]

Facebook

Instagram

Διαβάστε όλο το The Wedding Issue by JennyGr παρακάτω:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.