ΓΑΜΟΣ

Ploes Floating Venue: Γαμήλιο πάρτι εν πλω


JTeam

11 Απριλίου 2023

Ploes Floating Venue: Γαμήλιο πάρτι εν πλω
Ένα πράγμα σκέφτεσαι κατευθείαν όταν ακούς «γάμος το καλοκαίρι» και αυτό δεν είναι άλλο από τη θάλασσα. Ειδικά όταν πρόκειται για τον δικό σου γάμο!

Σίγουρα φαντάζεσαι τον εαυτό σου να φοράει ένα εντυπωσιακό νυφικό και να περιτριγυρίζεται από τη μεθυστική μαγεία της θάλασσας, την ώρα που ο φωτογράφος θα απαθανατίζει τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής σου. Οι συγγενείς θα απολαμβάνουν το φαγητό και το ποτό και θα κάνουν προπόσεις, διηγούμενοι -φυσικά- ιστορίες από τα παλιά. Τι θα έλεγες, όμως, αν όλα αυτά μπορούσαν να συμβούν σε ένα μέρος πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό και κυρίως μακριά από τα συνηθισμένα; Πώς θα σου φαινόταν αν η δική σου δεξίωση συνέβαινε σε ένα τόσο μοναδικό μέρος που όλοι θα αναφέρονταν για χρόνια σε αυτήν με θαυμασμό;

Jenny.Gr

Στο Ploes Floating Venue, όλα τα παραπάνω -και ακόμα περισσότερα- γίνονται πραγματικότητα, αφού μόλις βρήκες τον μοναδικό πλωτό χώρο με μεγάλη χωρητικότητα στην Ελλάδα. Έναν χώρο που είναι «ντυμένος» με την παραμυθένια ατμόσφαιρα που ψάχνετε εσύ και ο καλός σου για να διοργανώσετε τη μεγάλη γιορτή του γάμου σας.

Στα 1.500 τ.μ. του Ploes Floating Venue στο Φάληρο, η πανοραμική θέα της πόλης θα αποτελέσει το τέλειο φόντο για τη γαμήλια γιορτή. Ο αδιαμφισβήτητα λαμπερός και πολυτελής του σχεδιασμός είναι το απόλυτο spot που θα φιλοξενήσει τους καλεσμένους σου.

Jenny.Gr

Στον εκλεπτυσμένο χώρο του, με διακόσμηση σαν από σελίδα περιοδικού και σύμφωνη με τα γούστα σου, οι καλεσμένοι θα δοκιμάσουν αξέχαστες γεύσεις. Αν, τώρα, θέλεις κάτι παραπάνω από τα αγαπημένα σου dance τραγούδια, στο Ploes Floating Venue μπορείς να έχεις οπτικοακουστική κάλυψη, η οποία θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις όλες τις προδιαγραφές για να ζήσεις έναν φαντασμαγορικό γάμο, από εκείνους που παρακολουθείς στις ταινίες του Hollywood. Μπορείς να συγκεντρώσεις με τον καλό σου φωτογραφίες που έχουν ιδιαίτερη σημασία ή βίντεο με αστείες ή ρομαντικές στιγμές που θέλετε να δείξετε στους συγγενείς και στους φίλους σας και να δημιουργηθεί μία συγκινητική παρουσίαση.

Φυσικά, παρέχεται και Wi-Fi για να ανεβάζουν oι παρευρισκόμενοι τις φωτογραφίες και τα βίντεο κατευθείαν στα social media, χωρίς να σκέφτονται για τα δεδομένα ή το σήμα τους.
Συναρπαστικό; Oh yes!

Jenny.Gr

INFO:

PLOES FLOATING VENUE
Ιωάννου Φιξ, Παλαιό Φάληρο
Τηλ: +30 6983 37 33 24
Email: [email protected]

Facebook

Instagram

Διαβάστε όλο το The Wedding Issue by JennyGr παρακάτω:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.