ΓΑΜΟΣ

Η elevated bridal συλλογή παπουτσιών της KALOGIROU ολοκληρώνει κομψά κάθε νυφικό look


JTeam

1 Απριλίου 2023

Η elevated bridal συλλογή παπουτσιών της KALOGIROU ολοκληρώνει κομψά κάθε νυφικό look
Όταν σκέφτεσαι επώνυμα και ποιοτικά παπούτσια, ένα όνομα σου έρχεται στο μυαλό: KALOGIROU.

Όντας ο απόλυτος προορισμός για high-end accessory shopping, η KALOGIROU παρέχει σε κάθε νύφη τα bridal παπούτσια, που πραγματικά έχει ονειρευτεί. Με εκλεπτυσμένη πολυτέλεια οι bridal προτάσεις της KALOGIROU αποτελούνται από σχέδια των μεγαλύτερων διεθνών οίκων όπως AMINA MUADDI, ALEVI, JIMMY CHOO, ANDREA WAZEN, CASADEI, PRADA, RENE CAOVILLA, LE SILLA, SOPHIA WEBSTER, MALONE SOULIERS, MACH & MACH, JENNIFER CHAMANDI, GIANVITO ROSSI, GIUSEPPE ZANOTTI, SERGIO ROSSI, STUART WEITZMAN, μεταξύ άλλων, τα οποία ανταποκρίνονται στα πιο ιδιαίτερα και απαιτητικά style.

Η KALOGIROU με δέκα φυσικά καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κύπρο, αλλά και μέσω του eshop www.kalogirou.com, προσφέρει σε κάθε γυναίκα τα νυφικά υποδήματα που ολοκληρώνουν το look της. Κομψά, αριστοκρατικά, κλασικά, σύγχρονα, παραμυθένια υποδήματα αλλά και αξεσουάρ, για κάθε bride-to-be. Οι bridal συλλογές παπουτσιών δεν θα μπορούσαν να μην συνοδεύονται από bridal accessories που μπορούν να κάνουν τη κάθε εμφάνιση ακόμα πιο ιδιαίτερη και λαμπερή. Η τσάντα μπορεί να αποτελέσει ένα statement piece και να ολοκληρώσει απόλυτα ένα bridal look και μέσα από τις bridal συλλογές της ΚALOGIROU η κάθε νύφη θα βρει εκείνο το μοναδικό design που της ταιριάζει.

Για minimal και λιτή εμφάνιση, αλλά ταυτόχρονα elegant και chic, το perfect match υπόδημα για να ολοκληρώσει ένα bridal look όπως ένα μεταξωτό lingerie νυφικό με βαθιά πλάτη ή στράπλες σε άλφα γραμμή είναι ένα λεπτοκομμένο strappy πέδιλο με τακούνι στιλέτο από τη συλλογή Le Silla, σε ένα φωτεινό λευκό.

Jenny.Gr

Για μια άκρως ρομαντική bride-to-be όπου το νυφικό των ονείρων σας είναι φτιαγμένο από αέρινες δαντέλες και μαλακά τούλια, τότε μια ιδιαίτερη Andrea Wazen γόβα με ανοιχτή φτέρνα κεντημένη με τούλι είναι το νυφικό παπούτσι που αναζητάτε.

Jenny.Gr

Φυσικά και θέλετε η ημέρα του γάμου σας να είναι λαμπερή, φυσικά και θέλετε όμως να αισθάνεστε άνετα, για να μπορέσετε να χορέψετε , να χαρείτε και να διασκεδάσετε μαζί με τους ανθρώπους που αγαπάτε την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σας. Αγαπάτε να βρίσκεστε στο επίκεντρο, αλλά με ένα πολύ δικό σας τρόπο. Το νυφικό look σας μπορεί να είναι από ένα αντρικό κοστούμι μέχρι και ένα πολύ κοντό mini φόρεμα. Σε αυτή την περίπτωση ένα ζευγάρι λαμπερά πέδιλα Rene Caovilla ντυμένα με κρύσταλλά, με strap που αγαλλιάζει όμορφά τον αστράγαλο και χαμηλό τακούνι είναι το ιδανικό bridal παπούτσι.

Jenny.Gr

Για εσάς που σας αρέσουν τα ιδιαίτερα, αλλά και κομψά αξεσουάρ. Για εσάς που το νυφικό θα είναι custom-made. Για εσάς που η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, το κατάλληλο bridal παπούτσι είναι κομβικής σημασίας. Μια γόβα Jimmy Choo με διακριτική διαφάνεια και κεντημένη με κρύσταλλα θεωρείται μια υπέρ-κομψη και λαμπερή επιλογή που θα τονίσει το προσωπικά σας στυλ.

Jenny.Gr

Για τη νύφη που θέλει να επιμεληθεί και το look του γαμπρού, μπορεί να βρει μια ολοκληρωμένη γκάμα ανδρικών υποδημάτων από loafers και δετά παπούτσια έως και oxfords διεθνών οίκων όπως TOD’S, FΕRRAGAMO, PRADA, ZEGNA, MAGNANNI, SANTONI, FRATELLI ROSSETTI μεταξύ άλλων.

Μινιμαλιστικές προτάσεις, παραμυθένια κεντήματα, σύγχρονα κοψίματα και εκθαμβωτικό glamour, συνθέτουν τις bridal προτάσεις KΑLOGIROU με ιδιαίτερες επιλογές από υποδήματα και αξεσουάρ που προορίζονται να κλέψουν την παράσταση με τη μοναδικότητά τους.

INFO:

KALOGIROU
Καταστήματα
Τηλ. 211 1088 111
[email protected]

Facebook

Women: Instagram
Men: Instagram

Διαβάστε όλο το The Wedding Issue by JennyGr παρακάτω:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.