ΓΑΜΟΣ

Πολυχώρος Εύπολις: Πραγματοποιήστε τη δεξίωση του γάμου σας με φόντο την αρχιτεκτονική των Ενετών


JTeam

10 Απριλίου 2023

Πολυχώρος Εύπολις: Πραγματοποιήστε τη δεξίωση του γάμου σας με φόντο την αρχιτεκτονική των Ενετών
Ο πολυχώρος Εύπολις είναι ένας χώρος με ιδιαίτερη αισθητική, εμπνευσμένος από την αρχιτεκτονική των Ενετών.

Ο πολυχώρος Εύπολις δημιουργήθηκε από ανθρώπους με μεράκι και αγάπη στο αντικείμενο κάτω από πάρα πολύ υψηλές προδιαγραφές, ώστε να μπορεί να καλύψει με άριστο τρόπο κάθε είδους εκδήλωση (γάμους, βαπτίσεις, πάρτυ, γεύματα εργασίας, εταιρικές παρουσιάσεις, κ.α.).

Jenny.Gr

Οι βραβευμένοι σεφ επιμελούνται και τις πιο ιδιαίτερες απαιτήσεις.

Η σαραντάχρονη και πλέον εμπειρία τους στον χώρο της εστίασης και των εκδηλώσεων όπως και η ευγένεια των ανθρώπων του, μπορούν να εγγυηθούν την άψογη και ποιοτική εξυπηρέτηση των προσκεκλημένων, δίνοντας σημασία στην κάθε λεπτομέρεια, ώστε να πραγματοποιήσετε μία εκδήλωση όπως πραγματικά την έχετε ονειρευτεί.

Jenny.Gr

Χωρητικότητα: Εσωτερικοί χώροι για εκδηλώσεις έως και 1.300 ατόμων σε καθιστό γεύμα. Εξωτερικός χώρος για εκδηλώσεις έως και 1.300 ατόμων σε διάταξη με ροτόντες.
Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: Η εντυπωσιακή αρχιτεκτονική με ενετικές επιρροές και ο συνδυασμός της με μοντέρνα αλλά και παραδοσιακά υλικά.
Κουζίνα: Υψηλής γαστρονομίας
Επιμέρους χώροι: 4 εσωτερικοί χώροι
Περίοδος λειτουργίας: Όλο τον χρόνο
Πάρκινγκ: Για περισσότερα από 300 αυτοκίνητα
Παροχές: Πολυτελής στολισμός τραπεζιών, επιλογή λευκού και ερυθρού οίνου από την κάβα Εύπολις, πολυτελής εξοπλισμός catering, διαμονή για μία νύχτα σε πολυτελή σουίτα με χρήση του jacuzzi για το νεόνυμφο ζευγάρι.
Επαγγελματικές εκδηλώσεις: Ναι
Πρόσβαση: Εύκολη μέσω Αττικής Οδού (έξοδος 18) με κατεύθυνση προς Παιανία ή από τον Σταυρό Αγίας Παρασκευής ακολουθώντας τη Λεωφ. Λαυρίου όλο ευθεία.

Jenny.Gr

INFO:

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΕΥΠΟΛΙΣ
Λ. Λαυρίου 158, Παιανία, 19002
Τηλ. 2106641324, Κιν. 6948260746
[email protected]

Facebook

Διαβάστε όλο το The Wedding Issue by JennyGr παρακάτω:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και βρείτε όλη την έμπνευση και τις λύσεις που χρειάζεστε για να οργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας.