ΟΜΟΡΦΙΑ

Αποκτήστε το ωραιότερο χρώμα μαλλιών που είχατε ποτέ, με 20% έκπτωση δώρο από εμάς!


JTeam

8 Δεκεμβρίου 2022

Αποκτήστε το ωραιότερο χρώμα μαλλιών που είχατε ποτέ, με 20% έκπτωση δώρο από εμάς!
Φέτος τα Χριστούγεννα τολμάμε την αλλαγή στα μαλλιά μας και νιώθουμε υπέροχα!

Τα μαλλιά μας, το πιο πολύτιμο αξεσουάρ μας! Είναι πάντοτε μαζί μας, ορίζουν το στιλ μας, λένε πολλά για τον εαυτό μας και επηρεάζουν την ψυχολογία μας. Από το χρώμα μέχρι το κούρεμα και από την φροντίδα μέχρι το χτένισμα, η εικόνα των μαλλιών μας είναι καθοριστική για την κάθε μας εμφάνιση και γι’ αυτό πρέπει να σκεφτούμε καλά σε ποιον ειδικό πρέπει να την εμπιστευτούμε. Πριν, λοιπόν, θυσιάσουμε την ιδανική εικόνα τους πίσω από φράσεις «είναι απλώς τρίχες» ή «δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ», ας αναλογιστούμε πως αφορούν ένα από τα πρωταρχικά κομμάτια παρουσίασης του εαυτού μας στον υπόλοιπο κόσμο και πως μπορούν να μας κάνουν άμεσα να νιώσουμε υπέροχα. Αυτές τις γιορτές, λοιπόν, ας τους δώσουμε τη σημασία που τους αξίζει!

Από τι πρέπει όμως να ξεκινήσουμε; Μα φυσικά από το χρώμα! Το χρώμα αποτελεί το σημείο αφετηρίας για την τέλεια εικόνα των μαλλιών και αυτός είναι ο λόγος που ο δρόμος της εκκίνησης μας οδηγεί στην καρέκλα ενός επαγγελματία Colorist. Η Ρενάτα Καμίτση είναι ένας τέτοιος εξειδικευμένος επαγγελματίας με πολυετή εμπειρία στις βαφές μαλλιών και μας υποδέχεται καθημερινά στον χώρο της, στην οδό Ακαδημίας 26, για να μας αποδείξει πως το σωστό χρώμα μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που φαινόμαστε και που νιώθουμε. Στο Hair Salon της - που άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του τον Μάιο του 2021 και από τότε δέχεται κάθε μέρα ανθρώπους κάθε φύλου, ηλικίας και στιλ – μπορεί ο καθένας από εμάς να βρει τη δική του ταυτότητα μέσα από ένα χρώμα επιλεγμένο με βάση τα δικά του χαρακτηριστικά και να φύγουμε με ένα μεγάλο χαμόγελο ικανοποίησης για το υπέροχο αποτέλεσμα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να βρούμε το θάρρος της αλλαγής, να νιώσουμε σιγουριά στα χέρια ενός ανθρώπου που έχει δουλέψει για χρόνια δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα της κομμωτικής και να διαλέξουμε από κοινού τη χρωματική κατεύθυνση που θα αλλάξει για πάντα τη διάθεσή μας. Μην ξεχνάμε ότι η εμπειρία ενός colorist μπορεί να μας οδηγήσει από την μία πλευρά της χρωματικής παλέτας στην άλλη, καθώς η γνώμη της ειδικού, η συζήτηση, οι προτάσεις ενός επαγγελματία και η ανάλυση του μεγέθους της αλλαγής ή της διόρθωσης περνάει πάντα από τη σφαίρα του εφικτού και της υγείας των μαλλιών μας. Το μόνο σίγουρο είναι πως το τελικό αποτέλεσμα θα έχει προκύψει με γνώση, εμπειρία και πολλή αγάπη για την αλλαγή που πάμε να κάνουμε!

Jenny.Gr

Πέρα όμως από το άρτιο τελικό αποτέλεσμα, η επίσκεψη στο Hair Salon της Ρενάτας Καμίτση αποτελεί και μια όμορφη εμπειρία ομορφιάς. Η μοναδική της προσωπικότητα, το φιλικό περιβάλλον και η φιλόξενη ατμόσφαιρα σε συνδυασμό με την προσοχή και την εξατομικευμένη φροντίδα, κάνει κάθε έναν από εμάς να νιώθουμε μοναδικοί. Στο τέλος της ημέρας, αυτό δεν είναι που θέλουμε όλοι;

Για όλους τους αναγνώστες του JennyGr -20% έκπτωση στις υπηρεσίες βαφής, ανταύγειες και θεραπείες για όλο τον Μήνα Δεκέμβριο. Οι γιορτές μόλις απέκτησαν το χρώμα που τους αξίζει!

Info:

Ρενάτα Καμίτση Βαφείο Μαλλιών - Hair Colour Correction
Ακαδημίας 26, 10671 Κολωνακι

210 36 32 438, 690 94 65 377

Instagram: @vafeio_mallion

Facebook: @vafeiomallion

Δευ-Τετ: 09.00 - 17.00, Τρι-Πεμ-Παρ.: 09.00 - 19.00, Σαβ. 09.00 - 16.00