ΟΜΟΡΦΙΑ BEAUTY NEWS

Εντυπωσιακό Welcome Event για το νέο flagship κατάστημα της DUST+CREAM στο κέντρο της Αθήνας!


19 Οκτωβρίου 2022

Εντυπωσιακό  Welcome Event για το νέο flagship κατάστημα της DUST+CREAM στο κέντρο της Αθήνας!
Μέσα σε μια εντυπωσιακή, λαμπερή ατμόσφαιρα, αφιερωμένη στην ομορφιά και την προσωπική φροντίδα, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου το πολυαναμενόμενο Welcome Event «Next Top Store» του ολοκαίνουριου flagship καταστήματος της DUST+CREAM, στο κέντρο της Αθήνας.

To νέο FLAGSHIP κατάστημα του brand, στεγάζεται σε ένα μοναδικής αρχιτεκτονικής αλλά και ιστορικής βαρύτητας νεοκλασικό κτίσμα στην οδό Μητροπόλεως 7, στη συμβολή της με την οδό Νίκης.

Με σαφή προσανατολισμό στη δημιουργία ενός χαλαρωτικού, άνετου και ευχάριστου customer journey, αξιοποιήθηκαν οι πλέον εξελιγμένες τεχνολογίες digital signage και directional signage, σε συνδυασμό με νέα, καινοτόμα concepts προβολής προϊόντων σε στρατηγικής σημασίας προϊοντικές κατηγορίες όπως τα κρεμικά προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος, τα αρώματα καθώς βεβαίως και τα προϊόντα μακιγιάζ.

Jenny.Gr

Από το πρωί της Παρασκευής, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να εξερευνήσει τον απόλυτο beauty shopping προορισμό στο κέντρο της πόλης και να αποκτήσει τα προϊόντα με την υπογραφή της DUST+CREAM.

Jenny.Gr

Άκης Νισκόπουλος (Head of Retail Network, DUST+CREAM), Χρήστος Τσιαντζής (Retail Manager Corporate Network, DUST+CREAM), Σοφία Κουρτίδου (Μουσικός παραγωγός του Ρυθμού 94.9), Σταμάτης Γαλάνης (Area Sales Manager S. Greece, DUST+CREAM), Άννα Πρέλεβιτς (Μοντέλο), Γιάννης Σπαλιάρας (Μοντέλο), Λέανδρος Καρακατσάνης (CEO DUST+CREAM), Ειρήνη Παπαδοπούλου (Τραγουδίστρια), Γιάννης Κατινάκης (Μουσικός παραγωγός του Ρυθμού 94.9)
Το Welcome Event «Next Top Store» πλαισίωσε με την παρουσία του ο ραδιοφωνικός σταθμός Ρυθμός 94.9, με τη Σοφία Κουρτίδου και τον Γιάννη Κατινάκη, οι οποίοι μετέδωσαν την εκπομπή τους live από το νέο DUST+CREAM. Στο λαμπερό event παρευρέθηκαν ακόμη αγαπημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, όπως η Ειρήνη Παπαδοπούλου, η Anna Prelevic και ο Γιάννης Σπαλιάρας ενώ το όμορφο event αγκάλιασε γευστικά και το διάσημο CRODINO, το ready to drink, μη αλκοολούχο Italian aperitivo.
Jenny.Gr
Άννα Πρέλεβιτς (Μοντέλο)

Η DUST+CREAM αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία παραγωγής και διάθεσης προϊόντων ομορφιάς και φροντίδας, διαθέτοντας ένα δίκτυο 88 καταστημάτων λιανικής σε καίρια σημεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Jenny.Gr
Ειρήνη Παπαδοπούλου (Τραγουδίστρια), Γιάννης Σπαλιάρας (Μοντέλο), Γιάννης Καλαϊτζάκης (Head of Marketing, DUST+CREAM), Αρετή Φωτοπούλου (Trade Marketing Officer, DUST+CREAM)
Jenny.Gr

#dustandcream #beautyismyplayground

Facebook: DustandCreamGreece

Instagram: dustandcream

YouTube: DustandCreamGreece

TAGS