Vanilla girl: Γιατί όλο το TikTok μιλά γι'αυτό το beauty trend;

Instagram/ @Abigail Cowen

H νέα τάση που έχει κατακλύσει το TikTok είναι το #vanillagirl και μας θέλει με λαμπερή επιδερμίδα, φυσικό μακιγιάζ και ρομαντική διάθεση

To ΤikTok έρχεται με μία ακόμη beauty τάση που θα γίνει η αγαπημένη σας αφού έχει όλη τη φρεσκάδα των vanilla girls. To 2023 λοιπόν το beauty trend #vanillagirl που είναι παντού γύρω μας και θα δημιουργεί μια ανάλαφρη και αιθέρια ατμόσφαιρα. 

Αυτή η αισθητική μας φέρνει την ανεμελιά του καλοκαιριού χωρίς να είναι καλοκαίρι και μας θέλει πιο ρομαντικές από ποτέ. Ήδη πολλά it girls στα social έχουν δείξει την αδυναμία τους στο trend και μας χαρίζουν μοναδικές εικόνες. Μάλιστα, το σχετικό hashtag στο TikTok, έχει συγκεντρώσει περισσότερες από 580 εκατομμύρια προβολές.

Sunkissed επιδερμίδα, φυσικότητα, ανέμελα χτενίσματα και φακίδες είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν και εσάς ένα vanilla girl. 

To μακιγιάζ πρέπει να είναι natural χωρίς υπερβολές και ένα φυσικό foundation θα σας χαρίσει αυτό το αποτέλεσμα και θα αναδείξει την επιδερμίδα σας. Φυσικά, δεν θα μπορούσε λείπει το έντονο ρουζ στα ζυγωματικά και ένα διάφανο lip gloss στα χείλη που θα τα κάνει πιο juicy. 

Για να αποκτήσετε την vanilla αισθητική στα μαλλιά σας χρειάζεστε όγκο, ενώ ίσως να σκεφτείτε σοβαρά να κάνετε και curtain bangs που θα κάνουν το look σας ακόμη πιο ανέμελο και stylish. 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.