Dior S/S 2023: Gothic makeup looks με πινελιές ρομαντισμού

O Dior άνοιξε την Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού και δεν θα μπορούσαμε να μη σταθούμε στα υπέροχα beauty looks που θαυμάσαμε στο catwalk

Το ανοιξιάτικο show της Maria Grazia Chiuri για τον οίκο Dior ήταν μια ματιά στο παρελθόν μέσω της Ιταλίδας ευγενούς που έγινε Γαλλίδα βασίλισσα Catherine de Medici, της οποίας η επιρροή ήταν μεγάλη τόσο στις δημιουργίες όσο και στα beauty looks. 

Τα beauty looks ήταν ιδιαίτερα και είχαν μια ομολογουμένως γοητευτική αντίθεση που έκανε ακόμη πιο εμβλητικές τις δημιουργίες. Πιο συγκεκριμένα, τα μοντέλα είχαν τα μαλλιά τους μαζεμένα σε δύο χαμηλές αλογοουρές ενώ στο μακιγιάζ επέλεξαν να τονίσουν το βλέμμα με ένα μαύρο μολύβι ματιών τόσο στο κινητό όσο και το κάτω βλέφαρο. 

Η πηγή έμπνευσης σύμφωνα με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του οίκου, Peter Phillips ήταν η Catherine de Medici, Βασίλισσα της Γαλλίας τον 16 αιώνα αλλά και η η selfie ενός από τα μοντέλα που περπάτησαν στο runway, της Stella Lucia.

«Είναι υπέροχο να συνδυάζεις δύο τόσο διαφορετικές γυναικείες προσωπικότητες και να δημιουργείς ένα look. Από τη μία ένα ιστορικό πρόσωπο και από την άλλη μια σύγχρονη κοπέλα που βγάζει μια selfie στην κρεματοκάμαρα της και την ανεβάζει στα social» είπε ο Phillips. 

Εμείς κρατάμε την gothic διάθεση στο μακιγιάζ που ήρθε σε κόντρα με το ρομαντικό hairstyle και απογείωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.