Selena Gomez: Αυτή είναι η απόδειξη ότι το ξανθό είναι το χρώμα της

Selena Gomez: Αυτή είναι η απόδειξη ότι το ξανθό είναι το χρώμα της

H Selena Gomez έχουμε γράψει αρκετές φορές ότι είναι το απόλυτο beauty icon και δικαίως αφού κάθε αλλαγή που κάνει επάνω της είναι εξίσου μοναδική. Πρόσφατα, λοιπόν αποφάσισε να πει αντίο στα καστανά της μαλλιά και να επιστρέψει στο ξανθό που είχε υιοθετήσει ξανά στο παρελθόν αλλά αυτή τη φορά το απογείωσε! 

Πρίν λίγες μέρες μας έδειξε το νέο της hair look από μια mirror selfie που ανέβασε στο account του "Rare Beauty", του δικού της beauty brand. Έγραψε χαρακτηριστικά: “Νέο look – και τώρα πρέπει να διαλέξω και νέες Rare Beauty αποχρώσεις κραγιόν και blush”. Οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν με το άκρως ανανεωμένο χρώμα στα μαλλιά της και της έγραφαν πόσο τους αρέσει αυτή της η εκδοχή.

Οι hair experts Nikki Lee και Riawna Capri ανέλαβαν αυτή την αλλαγή, επειδή “η Selena ήρθε και ήθελε να κάνει οπωσδήποτε μια fun αλλαγή”, όπως δήλωσαν και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο!

Πρόκειται για ένα edgy look, ιδανικό για το καλοκαίρι, και όπως θα δείτε από την. τελευταία της ανάρτηση θα αργήσει πολύ να επιστρέψει στο καστανό.

Δείτε ακόμη:

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.