Πρώτα η Scarlett, μετά η Cara και τώρα η Emma: Το bob haircut είναι η κυρίαρχη τάση της σεζόν

Instagram/ @ipaagency

Τα κοντά μαλλιά απολαμβάνουν την αίγλη που τους αξίζει και σίγουρα με τις παρακάτω εικόνες δεν θα μπορέσεις να αντισταθείς

Το bob τείνει να γίνει συνώνυμο της δεκαετίας του 2020 όπως για παράδειγμα ήταν η περμανάντ τη δεκαετία του ’80 ή το pixie hair look τη δεκαετία του ’90. Θέλεις να κόψεις τα μαλλιά σου κοντά αλλά έχεις ενδοιασμούς; Αυτό το άρθρο θα σε κάνει να βρεις το τέλειο bob για εσένα και έπειτα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου. Τόσο απλά γιατί κάποια πράγματα δεν χρειάζονται πολύ σκέψη αλλά τόλμη.

Σύμφωνα άλλωστε με την hairstylist πολλών celebrities, Alex Brown, τα κοντά μαλλιά ταιριάζουν στις περισσότερες γυναίκες αρκεί να βρουν το ακριβές μήκος που τους εκφράζει και φυσικά να αισθάνονται άνετα με την επιλογή τους. Όποιο στιλ bob και να αποφασίσεις να κάνεις το τελικό αποτέλεσμα θα δείχνει μοντέρνο αλλά και κλασικό. Αυτός ο συνδυασμός είναι που κάνει τα κοντά μαλλιά τόσο διαχρονικά.

Tους τελευταίους μήνες λοιπόν πολλές αγαπημένες μας σταρς επιλέγουν να κόψουν κοντά τα μαλλιά τους και όπως φαίνεται έχουν πάρει την καλύτερη απόφαση. Πρώτα η Scarlett Johansson που πόζαρε στο κόκκινο χαλί με ένα lob bob, ανάλαφρο και τέλειο για το καλοκαίρι.

Αυτό το trend ακολούθησε και η Cara Delevingne η οποία το συνδύασε με μια φράντζα αναδεικνύοντας ακόμη περισσότερο την cool πλευρά της και τονίζοντας τα χαρακτηριστικά της φρύδια. 

Και τώρα σειρά έχει η Emma Stone, η οποία επίσης πρόσφατα άλλαξε το χαρακτηριστικό κούρεμά της της. Η ηθοποιός παρακολούθησε το show του Louis Vuitton Cruise 2024 στην Ιταλία και φυσικά λατρέψαμε τα κοντά μαλλιά της και αναρωτηθήκαμε γιατί η Emma δεν είχε κάνει αυτό το βήμα νωρίτερα. Είναι ένα μεγάλο «ναι» από εμάς!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.