Lure Hsu: Τα μυστικά της 40χρονης influencer που δείχνει 20 χρόνια νεότερη

Όταν βλέπουμε μια γυναίκα συνήθως καταλαβαίνουμε την ηλικία της. Όχι όμως πάντα. Αυτό συμβαίνει και στη περίπτωση της διάσημης influencer, Lure Hsu η οποία παρότι είναι 40 χρονών μοιάζει στην κυριολεξία σαν έφηβη.

Η απίστευτη νεανική εμφάνιση της οφείλεται αφενός στο καλό DNA και αφετέρου στη καθημερινή ρουτίνα περιποίησης που ακολουθεί.
Η ίδια αποκάλυψε τα μυστικά για να φαίνεται τόσο νέα και όμορφη και φυσικά εμείς είμαστε εδώ για να τα καταγράψουμε χαρίζοντας μας έμπνευση και ίσως παρακινώντας μας να αλλάξουμε ορισμένες κακίες συνήθειες που ακολουθούμε.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά "το αντηλιακό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της περιποίησής της καθώς ο ήλιος επιταχύνει τα σημάδια της γήρανσης. Το άλλο κομμάτι που προσπαθεί είναι η διατροφή,  η Hsu πίνει μαύρο καφέ, καταναλώνει πολύ νερό κατά τη διάρκεια της ημέρας, φρούτα και λαχανικά, αποφεύγοντας τα ζαχαρούχα ποτά και τα λιπαρά τρόφιμα.

Στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φυσικά οι followers της θέλουν να μάθουν την παραμικρή λεπτομέρεια της ρουτίνας της και η ίδια δείχνει να το απολαμβάνει.

 

Δείτε ακόμη:

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.