Μετά τα 40: Ποια προϊόντα ομορφιάς επιλέγουμε για λαμπερή επιδερμίδα

Splash Ideal Images

Τα προϊόντα που χρησιμοποιούσατε πριν λίγα χρόνια ίσως να μην είναι πια τόσο αποτελεσματικά στην επιδερμίδα σας

Αν θέλετε το δέρμα σας να παραμείνει λαμπερό και νεανικό με τη πάροδο του χρόνου, τότε η ενυδάτωση είναι το κλειδί και φυσικά μια κατάλληλη skincare routine, βασισμένη στις νέες σας ανάγκες. Σύμφωνα με κλινικές μελέτες, το δέρμα μας αρχίζει να αλλάζει καθώς μεγαλώνουμε, χάνει την ελαστικότητά του, αυξάνεται η ξηρότητα και οι ρυτίδες ενώ ο δερματικός φραγμός δεν έχει τις ίδιες αντοχές. Το αποτέλεσμα;

Nα αναζητάτε κρέμες αντιγήρανσης και άλλα προϊόντα περιποίησης, με σκοπό να δείτε το δέρμα σας πιο λαμπερό και φρέσκο. 

Αν θέλετε λοιπόν μια άμεση λάμψη, ήρθε η ώρα να βάλετε στη ρουτίνα σας μάσκες και serums με ήπια χημικά ή φυσικά συστατικά,που απομακρύνουν απαλά τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας. Ακόμη, οι skincare experts τονίζουν ότι καλό θα είναι να αποφύγετε τα προϊόντα με οινόπνευμα καθώς μαζί με τη λιπαρότητα αφαιρούν και τα φυσικά λιπαρά συστατικά του δέρματος, αφήνοντάς το ξηρό. Όταν μεγαλώνουμε το δέρμα μας χρειάζεται περισσότερη ενυδάτωση και καλό είναι να μη χάνει τα φυσικά λιπαρά συστατικά του.

Τip: Μην ξεχνάτε το αντηλιακό. Ο ήλιος προκαλεί φωτογήρανση, κάνοντας το δέρμα σας να δείχνει πολύ μεγαλύτερο σε ηλικία από όσο είναι στην πραγματικότητα.

Ανανεώστε λοιπόν το νεσεσέρ σας με τις παρακάτω skincare προτάσεις για άνω των 40 και αντιμετωπίστε τις ρυτίδες και τη χαλάρωση της επιδερμίδας με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο:

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τα καλύτερα προϊόντα ομορφιάς, την τέλεια εφαρμογή τους και τα πιο hot beauty news.