REAL LIFE WHO

H γυναίκα που γέννησε οκτάδυμα μιλάει ανοιχτά για την εμπειρία της μετά από 9 χρόνια


The Jennettes

2 Απριλίου 2019

41667320_2044006715656435_6233575608808241681_n.jpg

Η Nadya Suleman, η οποία γέννησε οκτάδυμα το 2009, τραβώντας την προσοχή του Τύπου και της τηλεόρασης, μίλησε ανοιχτά για τη ζωή της, σχεδόν δέκα χρόνια μετά τη γέννα.

Η γυναίκα, η οποία πλέον χρησιμοποιεί το όνομα Natalie, ζει με τα 14 (!) παιδιά της στην California, σύμφωνα με τους New York Times. "Ήμουν εγωίστρια κι ανώριμη", λέει η ίδια αναφερόμενη στο παρελθόν της, το οποίο περιλαμβάνει ένα χρονικό διάστημα στην αποτοξίνωση. "Δεν ήθελα ποτέ την προσοχή".

Όσον αφορά την δύσκολη φάση της δημοσιότητα, η Natalie λέει ότι έχει μιλήσει με τα παιδιά της για όλα. "Ξέρουν, το πέρασαν μαζί μου", προσθέτει. "Όταν επέστρεψα σε αυτό που ήμουν, έφυγε από όλα τους ένα μεγάλο βάρος. Είχαμε οικονομικές δυσκολίες, αλλά ήταν ευλογία το να μπορούμε να απελευθερωθούμε από όλα αυτά. Αυτά ήταν αλυσίδες".

Σύφωνα με το ρεπορτάζ των Times, υπάρχουν συνολικά 14 αδέρφια, με αποτέλεσμα να χρειάζεται να τρώνε σε βάρδιες. Μερικά κοιμούνται στον καναπέ. Παρά τις ιστορίες τρόμου που κυκλοφορούσαν την εποχή της γέννησής τους, τα οκτάδυμα  είναι πρότυπα παιδιών της ηλικίας τους. Είναι ευγενικά, μαγειρεύουν, είναι vegan, διαβάζουν δύο βιβλία το μήνα και κάνουν τις εργασίες τους για το σχολίο αδιαμαρτύρητα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Turkey Trot 5k Tradition...#FamilyRun #HappyThanksgiving #VeganThanksgiving

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Solomon Family (@nataliesuleman) στις

Tα έμβρυα εμφυτεύθηκαν το 2008 στη Suleman, από έναν γιατρό στο Beverly Hills. Ο πατέρας ήταν ένας άγνωστος δότης, και η γυναίκα δεν ήξερε ότι θα αποκτούσε τόσα πολλά παιδιά μαζί. Όταν ήρθε η ώρα της γέννας, 31 εβδομάδες μετά, χρειάστηκαν 46 γιατροί και νοσοκόμες προκειμένου να γίνει η καισαρική. Ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία που γεννήθηκαν 8 παιδιά την ίδια στιγμή κι επέζησαν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nature hike in beautiful Laguna. #Grateful #LoveMyFamily

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Solomon Family (@nataliesuleman) στις

Το 2013 αποφάσισε να εγκαταλείψει τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά έφτασε το 2016 για να εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση. "Είχα σταματήσει να θέλω να το κάνω από την πρώτη μέρα. Παραβίαζα τα όριά μου και το σύστημα αξιών μου και τον ίδιο μου τον εαυτό. Δεν το σκεφτόμουν τότε γιατί ήμουν σε κατάσταση επιβίωσης, κι έκανα ό,τι ήταν απαραίτητο για να παρέχω στα παιδιά μου όσα χρειάζονταν".

"Υπήρξε ένας καταλύτης - τα κορίτσια μου, ειδικά η μεγάλη μου κόρη η Amerah. Ήταν περίπου 10 ετών και προσπαθούσε να ενσωματώσει τα στοιχεία του χαρακτήρα μου και τις συμπεριφορές μου", πρόσθεσε. "Αφότους παρατήρησα ότι η κόρη μου προσπαθούσε να με μιμηθεί, την είδα να ακολουθεί δυνητικά την ίδια καταστροφική πορεία, και συνειδητοποίησα σε εκείνο το σημείο ότι προτιμούσα να είμαι άστεγη στο van μου με τα 14 παιδιά μου, παρά να συνεχίσω σε αυτό το μονοπάτι. Δεν ήταν αυτό που ήθελα για τα παιδιά μου".

Πλέον, η Natalie γράφει ένα βιβλίο. "Γράφω αυτό το χειρόγραφο από όταν αποφοίτησα", λέει η ιδία. Δύο από τα μεγαλύτερα παιδιά της μίλησαν για τις ζωές τους.

"Μερικοί φίλοι μου δεν έχουν αδέρφια, οπότε θέλουν να ξέρουν πώς είναι", είπε ο Joshua. "Είναι όμορφα να έχεις να παίξεις, αλλα μερικές φορές μπορεί να γίνει πνιγηρό".

"Παλεύει για την οικογένειά μας εδώ και δέκα χρόνια", λέει η Amerah. "Ο,τι κι αν συμβεί, δεν πρόκειται να εγκαταλείψει και το ξέρω".

Δείτε ακόμη:

Abbie Fox: Μια φωτογράφος εναντιώνεται στην κριτική που δέχονται οι μαμάδες