REAL LIFE WHO

Baddie Winkle: Η 90χρονη Instagram star με το ανατρεπτικό raver στιλ


The Jennettes

6 Μαΐου 2019

37019659_274215583357692_1011103015932788736_n1.jpg

H Helen Van Winkle είναι 90 ετών, αλλά δε μοιάζει καθόλου με τις συνηθισμένες 90χρονες γυναίκες. Eκτός από φλοράλ φορέματα και κρεμαστά σκουλαρίκια, η Helen Van Winkle (ή Baddie Winkle, όπως είναι το καλλιτεχνικό της), φοράει επίσης φούτερ με τον Justin Bieber πάνω από κολάν με τριαντάφυλλα και chockers. Η αντιφατική παρουσία της γυναίκας που μοιάζει με τη γιαγιά μας και φοράει ρούχα που ούτε εμείς νιώθουμε αρκετά νέοι για να φορέσουμε, της έχει κερδίσει 3.8 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και διάσημες φίλες όπως η Nicole Richie και η Miley Cyrus.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BBY BADDIE ?? (@baddiewinkle) στις

Για την Winkle, η ιδέα ότι κάθε ηλικία χρειάζεται ανάλογο ντύσιμο, δεν ισχύει: "Δεν νιώθω μεγάλη. Ποτέ δεν ένιωσα μεγάλη. Νομίζω ότι μπορεί κανείς να φοράει ο,τι θέλει". Η Winkle μένει με τις εγγονές της, εκ των οποίων η μια, η Kennedy, είναι η συνυπεύθυνη για την εφηβική αίσθηση τους στιλ που έχει η γιαγιά τους. "Η Kennedy είναι υπεύθυνη για όλο αυτό. Η Kennedy κι εγώ διασκεδάζουμε πολύ μαζί. Είμαστε πολύ κοντά".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

my life b like ⭐️????⭐️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BBY BADDIE ?? (@baddiewinkle) στις

Η αρχή του περιπετειώδους στιλ που την χαρακτηρίζει πλέον έγινε αρχικά με σκοπό να διαχειριστεί τον θάνατο του συζύγου και του γιου της. "Δεν ξέρεις τι πρόκειται να σου συμβεί. Κατηγορούσα τον Θεό για πάντα. Έκλαιγα όλη την ώρα επειδή δεν μπορούσα να συμβιβαστώ με αυτό, οπότε έγινα η Baddie Winkle".

 

Σύμφωνα με την Winkle, η ιστορία έχει ως εξής: "Μια μέρα, καθόμουν στον ήλιο, και φόρεσα μια μπλούζα tie-dye και ένα κομμένο σορτς της (δις)έγγονής μου της Kennedy. Γύρισε σπίτι και είπε, "Ω γιαγιά, δείχνεις τόσο χαριτωμένη. Άσε με να σε βγάλω μια φωτογραφία". Από εκείνο το πρώτο post στο Instagram, τα outfits της Winkle την μετέτρεψαν σε ένα είδος celebrity, ενώ εκείνη και η Kennedy λαμβάνουν πολλά ρούχα και εμπορεύματα για να δοκιμάζουν. "Φοράμε μερικά από αυτά, και κάποια άλλα δεν τα φοράμε, επειδή δεν μας αρέσουν", λέει η Winkle. "Συνήθως, η Kennedy διαλέγει αυτά που στέλνουν. Είναι η στιλίστριά μου, επίσης - με βοηθάει πολύ."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

90 years old ?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BBY BADDIE ?? (@baddiewinkle) στις

Δεν έχουν υπάρξει όμως μόνο θετικές αντιδράσεις για την Baddie και το στιλ της. Για ορισμένους θεατές, υπάρχει κάτι αρκετά ενοχλητικό σε μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία ντύνεται με προκλητικά ρούχα, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις μπορεί να μην την αντιπροσωπεύουν. Για παράδειγμα, οι φωτογραφίες της με προϊόντα που σχετίζονται με μαριχουάνα είναι ιδιαίτερα δημοφιλή, ενώ εκείνη αποκάλυψε ότι προσωπικά δεν κάνει χρήση. Δεν πρόκειται όμως για κάποιο θύμα εκμετάλλευσης, όσο κι αν προβληματίζονται κάποιοι για αυτό. Αλλά η Winkle είναι δυνατή κι έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό της. "Δεν μου αρέσουν τα 'γιαγιαδίστικα΄ ρούχα. Ποτέ στη ζωή μου δεν τα φόρεσα. Αλλά δε θα φορούσα ούτε νεκρή κοντά σορτς από τα οποία φαίνονται τα μισά οπίσθια."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Livin' my best life—are u?? Get ur own baddie name and $10 to invest w/ @stash_app . Link in bio! #stash_partner

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BBY BADDIE ?? (@baddiewinkle) στις

Σε κάθε περίπτωση, η Baddie Winkle βοήθησε την Helen Van Winkle να ξεπεράσει την απώλειά της και να ανακτήσει την αίσθηση του εαυτού της, και να συνδεθεί με τα μέλη της οικογένειάς της με έναν διασκεδαστικό τρόπο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You know me and my girl Liberty Belle give no fucks. Happy 4th, catch season 2 of @glownetflix out now ??

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BBY BADDIE ?? (@baddiewinkle) στις

Δείτε ακόμη: 9 φωτογραφίες που αποδεικνύουν ότι όσα βλέπουμε στο Instagram δεν είναι πάντα πραγματικά