Τι ψώνισαν οι editors του #jennygr αυτή την εβδομάδα vol. 135

Νέα εβδομάδα και θα μας βρει πιο in fashion και περιποιημένες από ποτέ. Η διάθεση μας είναι ανεβασμένη και απόλυτα φθινοπωρινή και αυτό είναι καιρός να εκφραστεί και στο look μας. Είμαστε οι editors του #jennygr και αυτή την εβδομάδα πήγαμε για shopping. Στην shopping bag μας όλα τα must have κομμάτια και προιόντα για το φθινόπωρο. Οι πρώτες βροχερές ημέρες επιβάλλουν πλέον κλειστά παπούτσια, ενώ και η επιδερμίδα μας έχει διαφορετικές ανάγκες. Ξεχωρίσαμε δύο hot αγορές που πρέπει να προσθέσετε κι εσείς στην shopping list σας.

Τα lace up boots


 Η πιο hot τάση στα μποτάκια του φθινοπώρου, έχει την πιο κομψή λεπτομέρεια που δεν είναι άλλη από τα κορδόνια στο μπροστινό μέρος. Tα lace up ankle boots από το M&S είναι μοντέρνα και συνδυάζονται εύκολα με κάθε άλλο κομμάτι της ντουλάπας μας. Μυτερά, με λεπτό τακούνι και διαχρονικό μάυρο χρώμα.  Αποκτήστε τα εδώ.

-Μάρθα Κουμπάνη

Το αγαπημένο μου βιβλίο

Ο Verdon έχει γίνει ένας από τους αγαπημένους μου συγγραφείς, γι αυτό και αυτή την εβδομάδα αγόρασα ακόμξ ένα βιβλίο του. " Ο Πήτερ Παν πρέπει να πεθάνει είναι ένα συγκλονιστικό ψυχολογικό θρίλερ με αστυνομική πλοκή, ένα ανελέητο κυνήγι για την απόδοση της δικαιοσύνης, καθώς οι ενδείξεις ότι η παράλειψη στοιχείων είναι κάτι παραπάνω από προφανής. Κάθε φορά που διαβάζω ένα μυθιστόρημα του Verdon, ανυπομονώ για το επόμενη. -Τζουλιάννα Καρνέζη 

O αγαπημένoς μου ορός 

Η νέα σύνθεση του εμβληματικού ορού προσώπου της Lancôme, Advanced Génifique είναι το νέο μου απόκτημα και το δώρο που έκανα στον εαυτό μου για την νέα σεζόν. Ο εμβληματικός  ορός, με την επιστήμη του μικροβιώματος, επιταχύνει την ανάπλαση της επιδερμίδας και νιώθω την επιδερμίδα μου πιο δυνατή και πιο φρέσκια. Αν αναζητάτε και εσείς έναν ορό τότε θα τον βρείτε εδώ.

-Ελένη Τσούτση
 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.