H σεζόν «φούτερ και shorts» ξεκίνησε: Έτσι θα φορέσετε το cool combo

Είναι η εποχή που αναζητάμε κομψές, αλλά πρακτικές ιδέες για ρούχα για αυτή τη μεταβατική περίοδο και μια λύση είναι ο κλασικός συνδυασμός φούτερ και shorts.

Το να ντύνεσαι τους ανοιξιάτικους μήνες μπορεί να γίνει αρκετά tricky. Τη μια στιγμή, τυλίγεσαι στο ογκώδες χειμωνιάτικο puffer και την επόμενη, αισθάνεσαι ότι θέλεις να βγάλεις τα layers και να μείνεις με το φανελάκι. Και μετά επιστρέφεις στα πλεκτά cardigans. Και τότε ίσως απλώς ένα ελαφρύ σακάκι, γιατί είναι κάπως ζεστό, αλλά και κάπως κρύο.

Είναι η εποχή που αναζητάμε κομψές, αλλά πρακτικές ιδέες για ρούχα για αυτή τη μεταβατική περίοδο και μια λύση είναι ο κλασικός συνδυασμός φούτερ και shorts. Στη δεκαετία του '70, αυτό το combo αποδείχτηκε αρκετά ζεστό για να μας σταματήσει από το ρίγος, αλλά ταυτόχρονα και αρκετά δροσερό ώστε να μην ιδρώνουμε. Επιπλέον, μπορείτε πάντα να προσθέσετε ένα ή δύο extra layers, να πειραματιστείτε με τα παπούτσια και να παίξετε αξεσουάρ για να δώσετε σε την προσωπική πινελιά σας στο look..

Δείτε μερικούς ακόμη τρόπους για να φορέσετε το outfit.

Πίσω στη δεκαετία του '90, οι royals επέλεγαν συχνά τον συνδυασμό, με γραφικά φούτερ με ποδήλατα, ογκώδεις κάλτσες και αθλητικά παπούτσια. Τα τελευταία χρόνια, αυτή η ίδια επιλογή ρούχων έχει γίνει ξανά δημοφιλής και μάλλον έχετε ήδη τα Items στη ντουλάπα σας.

Ταυτόχρονα, μπορείτε πάντα να ακολουθήσετε τη διαδρομή Gigi Hadid με ένα matching set. Το μοντέλο φόρεσε αυτή ένα camel set  τον Μάρτιο του 2022.

Μερικές μέρες είναι πιο ψυχρές από άλλες, οπότε αν ένα φούτερ από μόνο του δεν αρκεί μπορείτε να προσθέσετε ένα ακόμα ελαφρύ layer, όπως έκανε η Emily Ratajkowski με το δερμάτινο blazer της. Όχι μόνο ήταν πρακτικό, αλλά πρόσθεσε ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον στην εμφάνιση (μαζί με αυτές τις μίνι μπότες UGG).


Μπορείτε ακόμη να δημιουργήσετε ένα DIY ένα short χρησιμοποιώντας ένα παλιό τζιν και μετατρέποντάς το σε βερμούδα. Οι βερμούδες παρέχουν εγαλύτερη κάλυψη και είναι ιδανικές για ενδιάμεσες θερμοκρασίες. Μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε το φούτερ σας με ένα πλεκτό πουλόβερ ή ένα μακρυμάνικο μπλουζάκι, τα οποία λειτουργούν εξίσου καλά με τα shorts.

Μπορείτε πάντα να τολμήσετε να φορέσετε τον cool συνδυασμό με μπότες, ειδικά αν ο καιρός είναι και βροχερός.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.