ΣΤΙΛ

Tα 5 top trends στα παπούτσια της άνοιξης που θα αντικαταστήσουν τις μπότες


Μάρθα Κουμπάνη

2 Απριλίου 2022

Tα 5 top trends στα παπούτσια της άνοιξης που θα αντικαταστήσουν τις μπότες
Έτοιμες για pedi ή όχι, είναι η στιγμή να απελευθερωθούμε από τις μπότες και να καλωσορίσουμε όλες τις τάσεις για την άνοιξη/καλοκαίρι 2022.

Αν και ο καιρός δεν φαίνεται να μπορεί να αποφασίσει, παίρνουμε εμείς ομόφωνα την απόφαση ότι είναι ώρα για ανοιξιάτικα παπούτσια. Έτοιμες για pedi ή όχι, είναι η στιγμή να απελευθερωθούμε από τις μπότες και να καλωσορίσουμε όλες τις τάσεις για την άνοιξη/καλοκαίρι 2022. Υπάρχουν 5 στιλ που ξέρουμε ότι θα κυριαρχήσουν τους επόμενος μήνες. Τα εντοπίσαμε στα runways αλλά τα φορούν ήδη μερικά από τα αγαπημένα μας fashion girls.

Aν δεν είναι αυτό η συνταγή της επιτυχίας τότε τι είναι! Από τα cool fisherman sandals του οίκου Max Mara, στα θηλυκά Mary Janes που αποθέωσαν οι Chanel και Dior και τα ιδιόρρυθμα clogs των Rejina Pyo και Ganni,αυτά είναι τα παπούτσια που θα ταιριάξουν με όλα τα ανοιξιάτικα looks σας, ανεξάρτητα από την πρόγνωση του καιρού.

1. Mary Janes

Adenorah wearing Mary Jane shoes

@ANNELAUREMAIS

2. Fisherman sandals

Marienne wearing fisherman sandals

@SMYTHSISTERS

3. Clogs

Hannah Lewis wearing Birkenstock clogs

@HANNAHLEWISSTYLIST

4. Mega platforms

Tamu wearing Valentino platforms

@TAMUMCPHERSON

5. Chunky loafers

Abisola wearing loafers

@ABIMARVEL

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.