ΣΤΙΛ SHOPPING

Τα πρώτα πανωφόρια της άνοιξης -Ιδανικά για την μεταβατική περίοδο


Μάρθα Κουμπάνη

5 Μαρτίου 2022

Τα πρώτα πανωφόρια της άνοιξης -Ιδανικά για την μεταβατική περίοδο
Τα ελαφριά outerwear είναι ιδανικά για τις δύσκολες μεταβατικές εποχές, σε περίπτωση που η Μητέρα Φύση αποφασίσει να ρίξει απότομα την θερμοκρασία.

Kάθε μέρα που περνάει βρισκόμαστε και λίγο πιο κοντά στην άνοιξη και το καλοκαίρι. Προς το παρόν ο καιρός υπάγορεύει πανωφόρι και μάλιστα ζεστό. Όμως ξέρουμε ότι κι εσείς όπως κι εμείς δεν βλέπετε την ώρα να κρύψετε τα βαριά παλτό και τις γούνες στην ντουλάπα και να φορέσετε τις ελαφριές και σοφιστικέ καμπαρντίνες και τα πάντα cool denim jackets.

Enter: μεταβατικά πανωφόρια. Τα ελαφριά outerwear είναι ιδανικά για τις δύσκολες μεταβατικές εποχές, σε περίπτωση που η Μητέρα Φύση αποφασίσει να ρίξει απότομα την θερμοκρασία.

Ευτυχώς, αρκετές από τις κυρίαρχες τάσεις του χειμώνα θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και την ερχόμενη σεζόν. Aυτό σημαίνει καπιτονέ jacket, πιο λεπτά αλλά κοντά, σε αποχρώσεις του μπεζ και χακί, αλλά και σε γλυκά pastels. Και, κάτι που δεν πρέπει να αποτελεί έκπληξη, δεδομένου του πόσο δημοφιλές ήταν το gorpcore, τα πρακτικά, ανθεκτικά στη φύση εξωτερικά ενδύματα θα επικρατήσουν την άνοιξη του 2022. Και, αυτά όμως τα πιο χρηστικά jackets με τσέπες και φερμουάρ θα υιοθετήσουν πιο ζωηρά χρώματα.

Εμείς εντοπίσαμε τα πιο κομψά και ταυτόχρονα ευέλικτα πανωφόρια που θα σας βοηθήσουν να εξασκηθείτε στην τέχνη του ανάλαφρου layering.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.